Andra își sărbătorește ziua de naștere. Ce cadouri a primit artista: "Vă mulțumesc din suflet"/ FOTO

Data publicării:
Andra, sursa instagram
Descriere foto: Andra, sursa instagram

Zi mare în familia lui Cătălin Măruță. Andra își sărbătorește ziua de naștere și a fost asaltată cu cadouri de la primele ore ale diminții.

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta își sărbătorește astăzi ziua de naștere și este în culmea fericirii. Încă de ieri, artista le-a mărturisit fanilor că de data aceasta nu își va sărbători cei 35 de ani în România, ci într-o vacanță, în Italia, acolo unde se află alături de familie.

La 35 de ani împliniți astăzi, Andra se consideră o femeie împlinită, fericită, care a realizat tot ce și-a propus. Încă de la primele ore ale dimineții, artista a fost asaltată de sute de mesaje, dar și de cadouri din partea celor dragi. Vedeta le-a arătat internauților că a primit flori, tortul a venit și el încă de dimineață, iar surprizele  continuă să apară.

„Bună dimineața! De la 12 am început să primesc foarte multe mesaje și am primit cadoul de la copilașii mei. Am fost foarte bucuroasă și emoționată și vă mulțumesc din suflet. Nu știu când au trecut anii ăștia, dar au trecut foarte frumos, alături de oameni minunați care sunt alături de mine mereu. Vă pup și vă iubesc pe toți! Vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le primesc”, a spus Andra.

Cele mai speciale cadouri au venit din parte copiilor săi. Eva i-a dăruit mamei sale o pereche de cercei, iar David o brățară.

Pe lângă ziua de naștere, Andra sărbătorește și 13 ani de când ea și Cătălin Măruță s-au căsătorit. 

„La mulți ani de două ori pentru că astăzi împlinim 13 ani de când ne-am căsătorit. La mulți ani, Cătălin! Te iubesc”, a mai spus Andra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel