Andra, impresionată de vocea unei concurente: ”M-ai lăsat fără cuvinte, dar cu piele de găină”. Jurata a apăsat butonul auriu

Data publicării:

Andra s-a lăsat vrăjiră de vocea unei concurente de la „Românii au talent” și a apăsat butonul auriu.

Cultură generală, un monolog recitat cu sufletul, dansuri din cele mai diverse și mai neașteptate, echilibristică și interpretări care au făcut ca inima să vibreze. Cam așa a arătat tabloul unei seri de luni la ProTv. Scena talentului și-a deschis porțile pentru noi concurenți care au visat, au muncit și au făcut un nou pas căte a fi cunoscuți de către cei de acasă pentru talentul lor. 

Un moment care a adus bucuria și starea de bine a fost cel prezentat de Familia Bratosin: mama și cei doi copii ai ei, Andreea și Mihai. Aceștia au urcat pe scenă și au interpretat melodia ”Jealous” într-o versiune care a sensibilizat și a atras laudele juraților. ”Emoția a ajuns la mine”, a recunoscut Andra care s-a declarat încântată să vadă apropierea dintre cei trei. Și proaspătul tătic, Smiley, a admis că este fericit să îi asculte: ”este frumos că ați făcut momentul cu aproape toată familia”.

La 38 ani, Elena Gatcin, o interpretă din Constanța a urcat pe scenă timidă și cu o singură dorință: să ofere o interpretare pe placul juraților și a celor de acasă. A ales să nu fie singură, ci însoțită de pianul care a creat emoția, în timp ce vocea a făcut ca sala să fie amuțită. Interpretarea piesei Aurei Urziceanu oferită de Elena a scris o nouă filă de istorie în sezonul unsprezece: golden buzz de la Andra. Fericită că a avut ocazia să o asculte, jurata a declarat: ”M-ai lăsat fără grai, dar cu piele de găină. Elena este un suflet muzical”.

Cel puțin 3 de DA și calificarea în următoarea etapă au obținut-o: Cezar Pricop, Familia Bratosin, Dumitru Hermeneanu, Xenia Tacu, Duo Viola, Brill Dance, Ionuț Zăvăleanu și Roberta Nicolae. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel