Andra, impresionată de vocea unei concurente: ”M-ai lăsat fără cuvinte, dar cu piele de găină”. Jurata a apăsat butonul auriu

Andra s-a lăsat vrăjiră de vocea unei concurente de la „Românii au talent” și a apăsat butonul auriu.

Cultură generală, un monolog recitat cu sufletul, dansuri din cele mai diverse și mai neașteptate, echilibristică și interpretări care au făcut ca inima să vibreze. Cam așa a arătat tabloul unei seri de luni la ProTv. Scena talentului și-a deschis porțile pentru noi concurenți care au visat, au muncit și au făcut un nou pas căte a fi cunoscuți de către cei de acasă pentru talentul lor. 

Un moment care a adus bucuria și starea de bine a fost cel prezentat de Familia Bratosin: mama și cei doi copii ai ei, Andreea și Mihai. Aceștia au urcat pe scenă și au interpretat melodia ”Jealous” într-o versiune care a sensibilizat și a atras laudele juraților. ”Emoția a ajuns la mine”, a recunoscut Andra care s-a declarat încântată să vadă apropierea dintre cei trei. Și proaspătul tătic, Smiley, a admis că este fericit să îi asculte: ”este frumos că ați făcut momentul cu aproape toată familia”.

La 38 ani, Elena Gatcin, o interpretă din Constanța a urcat pe scenă timidă și cu o singură dorință: să ofere o interpretare pe placul juraților și a celor de acasă. A ales să nu fie singură, ci însoțită de pianul care a creat emoția, în timp ce vocea a făcut ca sala să fie amuțită. Interpretarea piesei Aurei Urziceanu oferită de Elena a scris o nouă filă de istorie în sezonul unsprezece: golden buzz de la Andra. Fericită că a avut ocazia să o asculte, jurata a declarat: ”M-ai lăsat fără grai, dar cu piele de găină. Elena este un suflet muzical”.

Cel puțin 3 de DA și calificarea în următoarea etapă au obținut-o: Cezar Pricop, Familia Bratosin, Dumitru Hermeneanu, Xenia Tacu, Duo Viola, Brill Dance, Ionuț Zăvăleanu și Roberta Nicolae. 

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 06 apr, 10:33 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play