Andra, dezvăluiri fără perdea. Ce pățește artista când pune Cătălin Măruță mâna pe ea

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Măruță și Andra, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță și Andra, foto Instagram

Andra a făcut dezvăluiri surprinzătoare din relația ei cu Cătălin Măruță. Artista a povestit cum se simte când soțul ei o ia în brațe.

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Andra a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Cătălin Măruță. Aceasta a povestit că relația lor a ajuns la un alt nivel, iar îmbrățișările pe care i le dă soțul ei sunt  ”vindecătoare”. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că îmbrățisările soțului ei le simte ca brațele mamei sale.

 

”Am trecut la un alt nivel de iubire. Până acum eram înnebunită să ne strângem în brațe și să ne pupăm, tot timpul, dar acum… Și acum îmi place asta. Înainte simțeam că mă iubește doar dacă mă ia înbrațe sau îmi spune. Acum, doar dacă se uită la mine într-un fel eu știu că privirea aia îmi spune multe lucruri. Nu am crezut că pot să iubesc așa și că, în momentul în care acest bărbat pune mâna pe mine, să simt ca atunci când mama punea mâna pe mine.

Nu vreau să se înțeleagă greșit. Știi când simți că atunci când pune mama mâna pe tine te vindeci de toate bolile, că nu mai ai nimic, că îți dă o energie, asta simt când Cătălin pune mâna pe mine. Simt că mi-e bine, că nu mai am nevoie de nimic.

Și asta s-a întâmplat în timp. L-am iubit de la început, dar nu am știut că se poate transforma în chestia asta, în sentimentul ăsta pe care îl simt acum. Unii o să zică că exagerez. Surorile mele de fiecare dată când plecăm în vacanță îmi spun că eu le fac ceartă în casă, pentru că eu îmi iubesc atât de mult soțul și atât de mult îl respect și îmi doresc să-i fie bine și să-l văd zâmbind și el pe mine”, a mărturisit Andra despre Cătălin Măruță, în podcastul realizat de Mihai Morar.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel