Andra, despre secretul unei căsnicii fericite. Ce spune artista despre familiile care se destramă: „Este greu, mai ales în ziua de azi”

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Măruță și Andra, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță și Andra, foto Instagram

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Care este secretul fericirii lor?

Andra este una dintre cele mai bune voci din România, iar de-a lungul timpului melodiile ei au cucerit toate topurile muzicale. Aceasta este o femeie împlinită pe toate planurile, are un soț iubitor și doi copii minunați. Andra a dezvăluit într-un interviu pentru VIVA secretul căsniciei ei cu Cătălin Măruță. 


Artista susține că în relația lor cel mai important pion este libertatea. Cei doi își oferă spațiu unul altuia și așa reușesc să se dedice și carierei profesionale. Artista spune că în ziua de astăzi cuplurile rezistă mai greu în timp, iar căsniciile se destramă mult mai rapid. 

Andra este mândră de copiii ei care deja îi calcă pe urme. Eva adoră să cânte cu vocea, iar David își acompaniază mama cu chitara. 


„Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a dezvăluit Andra pentru sursa citată anterior. 

 

Andra a luat câteva kilograme în plus pe timp de pandemie deoarece activitatea artiștilor a fost grav afectată de regulile impuse de către autorități, iar cântăreața a stat mai mult pe acasă. Fanii s-au întrebat de multe ori dacă artista ascunde o a treia sarcină. 

 


„Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă”, a mărturisit Andra la ProTV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel