Andra, despre relația cu cei doi copii ai săi. De ce îi este cel mai frică vedetei: „Mi-e foarte frică să nu clachez”

Data actualizării: | Data publicării:
Andra, foto Romanii au Talent
Descriere foto: Andra, foto Romanii au Talent

Andra este una dintre cele mai bune voci din România, o mamă extraordinară și o soție minunată. Cum reușește vedeta să fie o mamă de 10 și o femeie de succes?

Andra se bucură încă de la o vârstă fragedă de un succes imens în lumea muzicală. Vocea artistei a cucerit la rând inimile românilor. Chiar dacă începutul a fost mai greu pentru Andra, deoarece se simțea marginalizată la unele concursuri de muzică, talentul ei a fost descoperit în cele din urmă chiar de Adrian Minune. Andra a colaborat cu Costi Ioniță pentru primul ei album muzical. 


Acum este o femeie împlinită pe toate planurile. Andra se bucură de o carieră de succes, dar și de o familie minunată alături de soțul ei Cătălin Măruță. Împreună au doi copii superbi, pe David și Eva. Cei mici au un succes incredibil în mediul online și pot spune că sunt deja niște mici vedete. Andra și Cătălin sunt foarte mândri de realizările copiilor. Chiar dacă David și Eva sunt înzestrați cu multe calități, vedeta are totuși câteva temeri în ceea ce privește relația cu cei doi copii ai săi. 


”Mi-e foarte frică să nu clachez, să nu știu să fac ce a făcut tata, să-i ajut să-și găsească drumul, eu cred foarte mult că copiii și viitorul copiilor e influențat de părinți. Puțini sunt cei care știu de mici ce să facă, cred că ține de părinți, de sfaturile pe care le dau părinții, cu cât ești mai implicat în viața unui copil, cu cât îi dai dragoste. Vreau ca copiii mei să se simtă iubiți”, a  mărturisit Andra, în podcastul realizat de Mihai Morar.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel