Andra, cu decolteu AMEȚITOR la „Românii au talent”: „Mă vede socrul meu. Mâine până în gât mă îmbrac”

Data publicării:
Sursa foto: Andra, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andra, instagram

Andra a surprins pe toată lumea în ediția de vineri, 4 martie. Artista și-a făcut apariția cu un decolteu generos.

În pauza de filmări, Andra le-a mărturisit colegilor săi că se simte rău și a rugat pe cineva să îi zică „Tatăl nostru”, cu gândul că cineva a deocheat-o. Artista și-a făcut apariția într-un corset negru, care i-a lăsat la vedere bustul generos și un sacou în carouri, care s-a asoratat perfect. Mihai Bobonete a fost cel care i-a spus colegei sale „Tatăl nostru”. Ulterior, actorul i-a mărturisit Andrei că el nu poate observa foarte bine decolteul ei, pentru că distanța dintre ei este prea mare.


Andra: „Nu mi-e bine. Nu știu și nu-s gravidă. Ziceți-mi și mie un „Tatăl nostru”, că vomit p-aici”

Andi: „Cine știe pe aici cu „Tatăl Nostru”?”

Andra: „V-ați uitat prea mult la ochii mei și d-aia! (…) Dumnezeule, nu o să mai vin cu sânii pe afară, că prea deocheată am fost azi. Mâine până în gât mă îmbrac, vă jur”.

Andra a ținut să facă și o glumă legată de ținuta pe care a purtat-o în emisiune. 

„Așa a stat toată ziua ăsta? (n.red. sutienul). Până aici am avut sânii? Și mă vede socrul meu? Știți gluma cu «socrul meu?» care circulă? Era o doamnă și întreabă: «Se filmează? Păi și mă vede socrul meu? Mă vede socrul meu? Să-mi dai banii pe porc, măh!»”, a glumit Andra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Cum a reușit Andra să scape de șapte kilograme, în două luni

Deși a acumulat câteva kilograme nedorite în perioada pandemiei, Andra a găsit un trut simplu, care a ajutat-o să scape de 7 kilograme, în doar două luni. Mai exact, vedeta a înjumătățit toată mâncarea. 

,,Trebuie să îți mărturisesc, că m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 Decembrie, am văzut că a slăbit în momentul acela vreo șase-șapte kilograme și am zis că dacă ea poate și eu pot. Așa că de la 1 Decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic am înjumătățit mâncare pe care o consumam într-o zi", a menționat artista.

Andra a povestit că în pandemie a mâncat foarte mult și nu s-a abținut de la absolut nimic, mai ales că a simțit că merită acest lucru, după 20 de ani de carieră. 

,Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite", a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel