Andra, apariție „ÎNFRICOȘĂTOARE” alături de familie. Vedeta a suferit o transformare radicală /FOTO

Data publicării:
Andra, sursa foto Instagram
Descriere foto: Andra, sursa foto Instagram

Familia Măruță nu a putut trece peste sărbătoarea de Halloween fără o ședință foto de senzație. Cum s-au afișat cei patru?

Vedetele s-au întrecut în costumații din ce în ce mai diverse pentru sărbătoarea împrumutată de la Americani. Halloween-ul le-a găsit pe celebrități în cele mai inedite costumații, iar fanii au putut remarca profesionalismul de care familia Măruță a dat dovadă și de această dată. Cei patru au refăcut portretul familiei Addams și le-a ieșit de minune. 


Familia Măruță s-a distrat de minune și au ieșit fotografii de colecție. Costumele au fost de senzație, iar cei mici au interpretat rolurile cu un talent actoricesc ieșit din comun. 


Andra s-a remarcat și de această dată datorită frumuseții sale răpitoare, iar fanii i-au spus că personajul o prinde de minune: "Nomalitatea este o iluzie. Ceea ce este normal pentru păianjen, e un dezastru pentru muscă.", a scris artista în dreptul fotografiilor. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andra (@andra)


Andra și Cătălin Măruță, 13 ani de căsnicie. Care este secretul lor


Andra este o femeie împlinită pe toate planurile, are un soț iubitor și doi copii minunați. Andra a dezvăluit într-un interviu pentru VIVA secretul căsniciei ei cu Cătălin Măruță. 


Artista susține că în relația lor cel mai important pion este libertatea. Cei doi își oferă spațiu unul altuia și așa reușesc să se dedice și carierei profesionale. Artista spune că în ziua de astăzi cuplurile rezistă mai greu în timp, iar căsniciile se destramă mult mai rapid. 


„Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a dezvăluit Andra pentru sursa citată anterior. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel