Andra a gafat-o în DIRECT la Românii au talent. Artista a fost certată de către colegii ei: "Ești chiar..."

Data publicării:
Andra, sursa instagram
Descriere foto: Andra, sursa instagram

Andra a făcut o gafă de zile mari chiar în timpul filmărilor a emisiunii "Românii au talent". Vedeta a fost certată pentru gestul ei.

Andra face ce face și ajunge în atenția publicului.  Chiar în timpul filmărilor, vedeta a uitat de regulile emisiunii, dar și de concurenți și a fost protagonista unei gafe de proporții. În timp ce unul dintre concureți urca pe scenă, Andra a răspuns la un apel telefonic venit din partea soțului ei, Cătălin Măruță, întreg momentul fiind difuzat pe micile ecrane.

Artista îi explica soțului ei cum să pună apă în rezervorul de la cuptor. Colegii artistei nu au putut să treacă peste gestul făut de aceasta, astfel că au taxat-o. Andi Moisescu a rugat-o pe Andra să închidă apelul telefonic, deoarece urmează să intre următorul concurent.

„Măi, Andra, hai…” i-a spus Andi Moisescu, Andrei Măruță.

„A, după mine stați? Hai că dacă stați după mine…hai că sunt la filmări. Iubire, vezi că rezervorul cuptorului e gol, trebuie să pui apă în el. Te iubesc, pa!” a spus Andra, după care a închis imediat telefonul.

Nu este prima dată când Andra este certată de către colegii ei. Florin Călinescu a comparat-o pe artistă cu Mihai Petre.

"Of, de aia e bine să nu vină femeile neînsoțite. Ai exagerat, nu suntem la audiții pentru filarmonica din Berlin. E un copil. Eeee, îți spun ce i-am zis și lui Petre hai să nu mai fim așa de elitiști. Când te-ai făcut așa? E primul sezon când ești chiar…", a spus Florin Călinescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel