Andra a fost surprinsă de Laurențiu Duță. Ce record au stabilit cu piesa „Jumătatea mea mai bună”

Data publicării:
Andra și 3 Sud Est, captura foto Youtube, sursa Andra
Descriere foto: Andra și 3 Sud Est, captura foto Youtube, sursa Andra

Reuniunea muzicală a celor de la 3 Sud Est cu Andra s-a dovedit a fi un real succes. Piesa a cucerit toate topurile muzicale. 

Piesa „Jumătatea mea mai bună” lansată de 3 Sud Est în colaborare cu Andra, a stabilit un nou record pe YouTube, unde a ajuns repede numărul 1. Artiștii au fost prezenți în emisiunea lui Cătățin Măruță de la ProTV unde au vorbit despre ideea piesei și despre începuturile lor muzicale. 


„Piesa e făcută înainte de pandemie pentru cei care nu știu asta și am ținut-o așa, la sertar. Fără Andra nu ar suna bine, așa mi-am zis. Mama, Dumnezeu să o ierte, m-a învățat că, după un mare necaz, vine și o mare bucurie. După 3 luni de zile (n.r.- cu referire la momentul în care Mihai Budeanu a ajuns internat la Terapie Intensivă, infectat cu Covid-19) sărbătorim cu o astfel de piesă”, a susținut Laurențiu Duță în emisiunea „La Măruță”.


Andra a rămas plăcut surprinsă atunci când Laurențiu Duță a venit chiar la ea acasă pentru a-i vorbi despre piesă. Cei doi au ascultat piesa de pe telefonul mobil, iar Andra a fost impresionată de cât de bine suna. Tocmai de aceea, artista nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat cu bucurie colaborarea. 


„A vrut să vadă reacția noastră când am ascultat piesa pentru prima dată. Tot pe telefon am ascultat melodia și sincer a sunat foarte bine. A fost un an mai greu, o piesă ca asta ne dă și nouă speranță. Și fanii ne-au scris asta, pentru ei e o speranță, e foarte greu ca artist de muzică ușoară să ajungi în tendințe”, a spus Andra.


Mihai Budeanu a trecut prin clipe de groază după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Artistul a fost internat la Terapie Intensivă timp de trei săptămâni, iar medicii au fost uimiți că membrul trupei 3 Sud Est a reușit să scape cu viață. 


„Speranța moare ultima. Melodia asta are ceva, pe lângă faptul că e scrisă foarte frumos și e cântată cu drag de noi. Nu am avut o stare atât de bună. Am stat mult în spital și după o astfel de experiență vezi altfel lucrurile. A fost o cumpănă foarte grea. Am ajuns la spital, îmi era frică că nu mai puteam cânta, dar mi-am revenit. Viorel îmi trimitea mesaje, cât eram acolo, m-a făcut să râd”, a povestit Mihai Budeanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel