Andra a acordat primul Golden Buzz din sezonul 12 „Românii au talent”. Cine este concurentul care a ridicat toată sala în picioare

Data publicării:
Emanuel Ion, captură TV, PROTV
Descriere foto: Emanuel Ion, captură TV, PROTV

Andra a apăsat Golden Buzz-ul, chiar în primul episod din sezonul 12 „Românii au talent”. Artista a fost impresionată de un tânăr, care a ridicat toată sala în picioare.

Andra a acordat vineri seara primul Golden Buzz din sezonul 12 „Românii au talent”. Tânărul, în vârstă de 15 ani, a reușit să impresioneze pe toată lumea cu povestea lui de viață, dar și cu talentul său deosebit. Emanuel este nevăzător din naștere, motiv pentru care a fost ajutat de către Smiley să ajungă pe scenă și să se așeze pe scaun pentru a cânta la orgă. Jurații au rămas impresionați de felul în care cântă tânărul,dar și multitudinea de talente cu care a fost înzestrat, deși este nevăzător. Emanuel este din localitatea Nazarcea, județul Constanța, și a învățat singur să cânte la mai multe instrumente.

Emanuel: „Este o piesă compusă de mine”

Andi Moisescu: „Cred că ți-ai construit o lume care e posibil să fie mult mai frumoasă decât e lumea pe care noi o vedem. E admirabil că ți-ai găsit acest drum care exista pentru tine pus deoparte. Ești un băiat nu doar talentat, dar și inteligent pentru că ai găsit asta parte din tine”

Bobonete: „Cred că e un miracol, ceva ce eu n-am mai văzut pe pământul ăsta. Eu mă întreb dacă tu exiști. Sunt bucuros că exiști, omule! ”.

Andra:  “Eu în fața momentelor de genul asta, când rămân fără niciun un cuvânt, pot doar să mă bucur alături de concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”

 

Tănărul a rămas fără cuvinte după ce Andra a apăsat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinală. Emanuel a ținut să precizeze că pe lângă talentul de a cânt la mai multe intrumente, merge și pe bicicletă. Acesta este ajutat de către un prieten care îi spune pe unde să meargă. Mai mult decât atât, tânărul a luat gropile de pe drumul din sat ca punct de reper.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel