Andra, probleme de sănătate în urma infectării cu coronavirus: "Nu am voie să fac efort prea mare"

Data publicării:
Andra, sursa instagram
Descriere foto: Andra, sursa instagram

Andra se confruntă cu probleme de sănătate, în urma infectării cu virusul SARS-COV-2. Artista a dezvăluit totul.

Andra și familia ei se află în izolare, după ce toți au contractat virusul care a împânzit o lume întreagă. Deși ceilalți membrii ai familiei au avut o formă ușoară a virusului, cea mai afectată a fost Andra. Pe lângă durerile musculare, artista și-a pierdut și gustul și mirosul.

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, spunea Andra pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Artista și-a ținut la curent fanii cu starea ei de sănătatea. Recent, aceasta le-a mărturisit că și vocea ei este afectată și a suferit modificări din cauza coronavirusului, motiv pentru care medicii i-au recomandat să nu facă efort pentru a nu agrava situația.

„Deocamdată sunt așa, pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispuse și mai cânt așa, în gând. Dar abia aștept să vă cânt, sunt nerăbdătoare să mă văd cu trupa, să cântăm, să vă spun ce am pe suflet, că am adunat foarte multă emoție pe care o să o pun în muzica mea”, a spus Andra, pe Instagram.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel