Andra, primele declarații după ce a manifestat o formă agresivă a infecției COVID. Cum se simte artista

Data actualizării: | Data publicării:
Andra, sursa instagram
Descriere foto: Andra, sursa instagram

Andra a făcut primele declarații despre starea ei de sănătate, după ce a manifestat o formă mai severă a infecției COVID.

Atât Andra, cât și întreaga familie au fost diagnosticați cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de Cătălin Măruță pe rețelele de socializare, acolo unde le-a mărturisit fanilor că vor sta în izolare în următoarele 14 zile. Acesta a spus că starea lor este una bună, însă Andra are simptome puțin mai severe. 

Fanii îngrijorați de starea de sănătate a artistei!

Andra a ținut să își liniștească fanii, astfel că le-a transmis și un mesaj în care le-a mărturisit care este starea ei de sănătate. Aceasta a spsu că zilele trecute s-a simțit mai rău, dar este din ce în ce mai bine, în afara faptului că și-a pierdut gustul și mirosul.

„O nouă zi acasă, cu gânduri optimiste! Vă mulțumesc pentru mesaje! Mă simt mai bine, după cum se vede și în zâmbetul meu! ”, a fost mesajul vedetei din dreptul unei fotografii cu aceasta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra (@andra)

Andra le-a vorbit fanilor și despre starea de sănătate a familiei sale.

„Vă mulțumesc pentru mesaje, am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, mă durea și capul. Azi mi-am pierdut și gustul și mirosul, de asta am făcut acest video să știți despre mine. Copiii sunt bine și la fel și Cătălin, iar de azi și eu mă simt mult mai bine. O să vă țin la curent de starea noastră și vă pup pe toți!”, a spus juratul de la „Românii au talent” în câteva filmulețe de pe instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel