Andia, despre sacrificiile făcute înainte să ajungă o artistă de succes. Prin ce traume a trecut: „Fac terapie”

Data publicării:

Andia a vorbit despre traumele prin care a fost nevoită să treacă, până să ajungă o artistă de succes. 

Andia este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. În utlima vreme, vedeta a scos melodii pe bandă rulantă, care au ajuns în primele top-uri muzicale, dar și care se difuzează mereu la radio. Cu toate astea, drumul spre succes nu a fost unul simplu. Înainte de a ajunge să cunoască cu adevărat succesul, Andia, în vârstă de 25 de ani, a lucrat în timpul facultății ca vânzătoare.

Andia, despre sacrificiile făcute înainte să ajungă o artistă de succes

Cântăreața a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, unde a făcut dezvăluiri neștiute despre viața ei. 

„Mie nu mi-a plăcut niciodată să merg la concursuri muzicale pentru că simțeam acea competitivitate și mă simțeam inferioară. Nu eram eu mare cocoș cum erau celelalte, dar mă deranja când le vedeam atât de sigure pe ele”, a dezvăluit Andia pe YouTube.

Cum și-a ales numele de scenă

Numele său din buletin este Diana Constantin, însă numele de scenă l-a ales în timp ce mergea la mânăstire alături de părinții săi. 

Mergând la o mănăstire cu ai mei și fiind pe bancheta din spate, eram prin perioada liceului și voiam un nume simplu, special mie și am început să fac combinații cu numele acesta Diana și, pur și simplu, am avut un moment în care am zis să-l întorc, să fac o anagramă. Și pentru mine a fost excelent, pentru că a fost un nume simplu, ușor de interceptat”, a povestit Andia.

Andia a participat la „Vocea României”

„Am avut un moment de descurajare. Ajunsesem în București. Luasem legătura cu cei la care sunt acum. Le-am dat un semn, am ajuns la studio, doar că a fost un moment lăsat în aer. Și am zis, «Ok, nu vreau să insist, dar vreau să mă descurc cumva». Am mers la Vocea României pentru că voiam să mă lansez, dar nu am trecut mai departe. Nu am ajuns la audiții, am fost doar la prima probă și nu am mai ajuns și la a doua”, și-a amintit Andia.

Artista face terapie

Artista a recunoscut că face terapie în momentul în care are o stare negativă. 

„Fac terapie pentru dezvoltarea mea personală. Atunci când simt că am o stare negativă, prefer să mă retrag. Îmi iau eu o pauză. Consum emoția și după aia revin. Am început să-mi aleg momentele. Când mă simt bine, ies cât mai mult. Dacă sunt haos, nu sunt fericită”, a spus Andia.

Ce nu ar ierta niciodată la un bărbat

„Nu pot să iert să nu mă respecți, trădare, minciună, înșelat. Eu știu ce pot să ofer și-mi doresc minimul de respect. Nu mă refer la lucruri mici, mă refer la lucruri de suflet. Pot să fac compromisuri, dar dacă simt că nu se mai poate, mă retrag”, a declarat Andia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel