Andia, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei. Cum s-au cunoscut cei doi: „Nu știa cine sunt”

Data actualizării: | Data publicării:

Andia a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul ei, dar și cum s-au cunoscut. 

Andia este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. În ultima vreme, vedeta a scos melodii pe bandă rulantă, care au ajuns în primele top-uri muzicale, dar și care se difuzează mereu la radio. Într-un interviu recent, artista a vorbit despre viața amoroasă. 

Andia, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei

Artista a recunoscut că iubește și este iubită. Cu toate astea, Andia se focusează în continuare și pe carieră. Vedeta este adorată de mii de fani, care și-ar dori chiar să o vadă pe scena Eurovision. 

“Intenționez chiar acum să scot videoclip la piesa “Intenționat”. Este deja la un post de radio, nelansată, o puteți asculta acolo. Urmează să scot și videoclip la ea, piese noi o să fie, să vă pregătiți. Eu apreciez foarte mult și mă bucură să văd că oamenii vor ca eu să reprezint țara. Poate o să fac asta la un moment dat, dar în momentul de față știu că nu pentru că mai am mult de experimentat. Vreau să mă focusez pe mine, pe dezvoltarea mea ca artist și așa mai departe. Dacă este să fie asta, aș vrea să fie impecabil.”, a declarat Andia, în exclusivitate pentru ego.ro

Andia este într-o relație de un an

Andia a povestit și cum s-a cunoscut cu iubitul ei. Artista a mărturisit că s-au cunoscut la o petrece și s-au plăcut din prima clipă. 

“Muncesc de Valentine’s Day, dar Valentine’s Day poate să fie, pentru mine, în fiecare zi. Adică dragostea este pentru mine în fiecare zi, nu doar de Valentine’s Day. Da, sunt într-o relație, dar muncesc de Valentine’s Day. Și el are de muncă și de asta spuneam că Valentine’s Day poate să fie în fiecare zi, nu ținem morțiș pe aceste zile de îndrăgosteală. Este în business. Nu este pe aria artistică sau din lumea mondenă. Ne-am cunoscut la o petrecere și aia a fost, s-au legat lucrurile.”, a mai spus artista. 

Andia: “A fost interesant pentru că ne-am plăcut pentru cine eram”

“Avem un an și jumătate. Nu știa cine sunt. Cred că asta a fost și partea funny și drăguță, nu că aș fi avut vreo pretenție sau ceva. A fost interesant că ne-am plăcut pentru cine eram. “Hei, te-am zărit! Și eu te-am zărit pe tine!”. Aici a fost click-ul. Piesele mele sunt piesele mele, ceea ce fac în partea artistică nu implică neapărat partea emoțională în relație. Nu sufăr constant, știți? Așa cum ar părea. Având o sensibilitate atunci când cânt, mă gândesc că oamenii se gândesc că aș fi o persoană destul de suferindă, dar nu este chiar așa.”, a spus Andia pentru sursa citată mai sus. 

Andia, despre sacrificiile făcute înainte să ajungă o artistă de succes

Cântăreața a fost invitată la podcastul lui Mihai Morar, unde a făcut dezvăluiri neștiute despre viața ei. 

„Mie nu mi-a plăcut niciodată să merg la concursuri muzicale pentru că simțeam acea competitivitate și mă simțeam inferioară. Nu eram eu mare cocoș cum erau celelalte, dar mă deranja când le vedeam atât de sigure pe ele”, a dezvăluit Andia pe YouTube.

Cum și-a ales numele de scenă

Numele său din buletin este Diana Constantin, însă numele de scenă l-a ales în timp ce mergea la mânăstire alături de părinții săi. 

Mergând la o mănăstire cu ai mei și fiind pe bancheta din spate, eram prin perioada liceului și voiam un nume simplu, special mie și am început să fac combinații cu numele acesta Diana și, pur și simplu, am avut un moment în care am zis să-l întorc, să fac o anagramă. Și pentru mine a fost excelent, pentru că a fost un nume simplu, ușor de interceptat”, a povestit Andia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel