Andi Moisescu vindea ziare la metrou înainte să devină celebru: „Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec”

Data actualizării: | Data publicării:
Andi Moisescu, foto Instagram
Descriere foto: Andi Moisescu, foto Instagram

Andi Moisescu a muncit mult pentru a ajunge să aibă cariera de azi. Drumul omului de televiziune nu a fost deloc ușor, iar începutul este demn de un scenariu de film. 

Andi Moisescu nu se ferește să spună că a plecat de jos. Vedeta nu provine dintr-o familie înstărită, astfel că a fost nevoit să muncească pentru a se întreține încă din adolescență. Primul job al său a fost acela de vânzător de ziare, la metrou. 

 

 "Mie nu mi-au lipsit nimic din lucrurile importante în viață, respectiv dragostea părinților mei, a familiei, care e cea mai importantă, în rest, tot ceea ce ține de bunuri materiale, lucruri, cameră, și așa mai departe, eu n-am avut parte de niciuna din lucrurile astea și nici vreun background care mă recomandă pentru meseria asta…

Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană. Asta știam clar că funcționa, pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă. Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec.", a mărturisit Andi Moisescu, pentru Ciao.

 

Cum a ajuns să lucreze în televiziune


În 1990, prinde curajul de a da o probă pentru radio, probă care avea să-i schimbe viața radical.

"Am intrat în 1990 în radio dintr-o nebunie. În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de dj la un post de radio. Era primul post de radio apărut atunci, și mai eram cu încă un coleg de bancă, și el vindea ziare lângă mine – și mi-a zis “De ce nu te duci? Că tu tot pui muzică la toate petrecerile noastre”. Și m-am dus. A doua zi de dimineață i-am zis: “Bine, fii atent, eu nu vin mâine să vând” – vindeam săptămânal, deci nu era o problemă dacă nu vindeam într-o zi – și m-am dus la concurs. Printre alți 50 de oameni eram și eu. Am luat eu și încă un băiat.", a dezvăluit vedeta, pentru aceeași sursă.

 

Intrarea în radio i-a deschis ușa rapid și către televiziune, urmând apoi să lucreze în PRO TV, până azi. 


Omul de televiziune spune că nu a simițit vreodată să facă vreo schimbare la locul de muncă, deși oferte au fost. Într-o notă amuzantă, el a declarat pentru  Click.ro că după 30 de ani de muncă, nici nu l-ar mai lua altcineva. 

„Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni… Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat până acum cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea că au fost nişte pensii foarte mari la ei. 
Dar nu mă plâng aici la PRO TV. Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu. Când l-am primit, am zis «sărut mâna» şi când nu l-am primit, am căutat eu să-mi câştig banii din altă parte.”, a declarat Andi Moisescu pentru Click.


Deși a avut nenumărate oferte de a pleca de la PRO TV, omul de televiziune a refuzat elegandm deși, spune el, a cântărit cu atenție fiecare aspect. De asemenea, el spune că e de părere că are un serviciu stabil, într-un mediu tolerant, în care angajații sunt înțeleși. 

 

„Am primit şi eu oferte întotdeauna, dar trebuie să-ți spun sincer că eu calculez, pun o ofertă în cumpănă, cu ce am, nu pun banii de aici versus oferta primită. Pun banii de aici, plus anii de aici, toţi anii acumulaţi de aici, versus banii de dincolo”, a mai povestit Andi Moisescu pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel