Andi Moisescu, secretul căsniciei cu Olivia Steer: Sper să nu trezesc invidii inutile

Data publicării:
Andi Moisescu și Olivia Steer, foto Instagram
Descriere foto: Andi Moisescu și Olivia Steer, foto Instagram

Andi Moisescu a dezvăluit secretul fericirii în relația cu Olivia Steer. Cei doi sunt împreună de 17 ani. 

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au cunoscut în urmă cu 17 ani și a fost dragoste la prima vedere. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz și au demonstrat că pot trece peste orice problemă împreună. 


Andi Moisescu a vorbit despre secretul relației lor și cum au ajuns să fie un cuplu sudat. Celebrul jurat spune că îi oferă de toate soției lui, mici surprize, momente romantice, chiar dacă este mai tot timpul ocupat. 


„Sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare și pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire. Sper să nu trezesc invidii inutile. În cazul nostru, nu a fost niciodată greu”, a dezvăluit Andi Moisescu pentru VIVA


Andi Moisescu spune că soția lui l-a înțeles de fiecare dată, chiar dacă petrece mult timp la montajul podcastului său. 


Petrec infinit mai mult timp la montaj, pentru că încă îmi montez singur toate materialele de pe YouTube. Și a doua – Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară, aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”, a mai spus el. 


Prezentatorul TV spune că a cunoscut-o pe Olivia întâmplător. Erau colegi în aceeași televiziune, totuși, până atunci nu știau unul de existența celuilalt. 


 "Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. 'Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?', 'Cu cine?', și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. 'Păi, ia să te uiți, s-o vezi!'. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. 'Ia uite, mă, cum de nu o știam!", a declarat Andi Moisescu, în podcastul lui Bobonete.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel