Andi Moisescu, motivul pentru care a fost la un pas să plece de la Apropo TV: „Era infernal. Ajungeam acasă dimineața la 9, cu ochii explodați, roșii, de la...”

Data publicării:
Andi Moisescu, captură YouTube/ Aproximativ Discutii cu Gojira
Descriere foto: Andi Moisescu, captură YouTube/ Aproximativ Discutii cu Gojira

Andi Moisescu a dezvăluit motivul pentru care a fost la un pas să plece de la Apropo TV. 

Andi Moisescu se numără printre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Prezentatorul TV a intrat în atenția publicului cu emisiunea Apropo TV, dar pe parcurs a luat parte și la alte proiecte.

De ce a fost Andi Moisescu la un pas să plece de la Apropo TV

Invitat la podcastul lui Goira, Aproximativ Discuții, Andi a vorbit despre momentul în care a simțit că vrea să renunțe la show-ul Apropo TV. Prezentatorul TV  a recunoscut că programul îl epuiza. De asemenea, Andi Moisescu a fost nemulțumit, la un moment dat, și de bugetul, care era din ce în ce mai mult. 

„La acest moment bugetul emisiunii este zero. Au fost multe momente în care am zis „Gata, mă las', pentru că eram obosit. Eu îmi aduc aminte când am început Apropo TV. Nu aveam editor și la primele emisii îmi montam singur toată emisiunea. Toată! Dar tot eu eram și ală care făcea și materialele.” a mărturisit Andi Moisescu.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Andi Moisescu din cauza muncii

Andi Moisescu a recunoscut că ajunsese să aibă ochii roșii din cauza monitoarelor. De asemenea, prezentatorul TV  precizat că ajungea în fiecare dimineață acasă la ora nouă. 

„Aveam o echipă, dar făceam alt tip de materiale. În prima parte atunci n-aveam nimic. N-aveam echipament și am închiriat un studio de producție noaptea. Așa am dus primele emisii și ajungeam acasă dimineața la ora 9, cu ochii explodați roșii, de la stat în monitoarele alea. Atunci mi-am stricat și vederea și tot. Era crunt. Era ceva infernal nici nu vreau să-mi aduc aminte, apoi am trecut prin momente dificile ce țineau de bugetare.„, a mai spus prezentatorul TV.

Andi Moisescu: „Era vorba să opresc Apropo TV.”

Andi Moisescu a declarat că ajunsese să fie atât de epuizat, încât a fost pe punctul de a renunța la „Apropo Tv”.  Cu toate astea, la insistențele colegilor, acesta a continuat să facă noi sezoane. 

„Ajunsesem la un volum de muncă în care eram căpiat. Nu mai puteam. Am avut multe momente în care am ajuns în burn-out complet . Ajunsesem la punctul în care voiam să ma las, am zis „Așa nu mai pot s-o duc'. Era vorba să opresc Apropo TV.

Ăștia mă știau, mă citeau. Îmi spuneau „Lasă, mă. Du-te și mai odihnește-te puțin'. Mă duceam acasă, dormeam 4- 5 ore, iar apoi colegii îmi ziceau: „Hai, mai facem un sezon'. Și uite așa au trecut 18 ani.„, a menționat Andi Moisescu.

Povestea mai puțin știută a lui Andi Moisescu

Invitat în podcast-ul „Aproximativ Discutii” cu Gojira, Andi Moisescu a povestit cum a ajuns să lucreze la radio, dar și cum vindea ziare la metrou pentru a face bani ca să meargă la mare. 

„Când m-am dus și am dat concurs să intru la radio, nu am spus acasă. Eu vindeam ziare la metrou, în Piața Romană ca să fac bani, să pot să plec la mare, pentru mama nu avea de unde să îmi dea nici să trec strada, dar să plec la mare, clar nu. Am auzit că este concurs de Dj și nu am spus la nimeni. M-am trezit eu pur si simplu, m-am îmbrăcat frumos și m-am dus la radio. M-am prezentat cu buletinul, am dat test de cultură generală, test de cultură muzicală și probă practică.

Am luat cele trei probe, am fost admis, am plecat în vacanță o săptămână, cu banii ăia de pe ziare. Când m-am întors din vacanță, ăia de la radio mi-au spus că nu își amintesc de mine. Atunci mi-a căzut cerul în cap. Directorul de atunci, cu care sunt prieten și astăzi, mi-a zis că nu își mai aduce aminte de mine că am dat concursul la ei. Dădusem cu el și testul de cultură muzicală. M-a pus să bag muzică în noaptea aia ca să vadă dacă mă descurc. 

M-am dus acasă super dezamăgit. Eu credeam că mi s-a împlinit visul, pe care n-am avut niciodată curajul să-l mărturisesc. Și când credeam că visul a devenit realitate, de fapt el nu există?! Eram atât de dezamăgit și parcă nu mă mai interesa nimic. Am intrat în emisie fără niciun trac. După ce am început să pun vreo trei piese, pe care le-am prezentat așa nervos, suna telefonul non-stop. Nu am vrut să răspund la telefon, dar era directorul să-mi spună că este foarte bine. Așa am intrat eu la radio. ”, a povestit Andi Moisescu pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel