Andi Moisescu, detalii neștiute din culisele „Românii au Talent”. Cum se înțelege cu Alexandra Dinu

Data publicării:
Andi Moisescu, foto Instagram
Descriere foto: Andi Moisescu, foto Instagram

Andi Moisescu a vorbit despre cel mai spectaculos sezon „Românii au Talent” și despre relația cu noul jurat. 

Alexandra Dinu este cel mai nou jurat de la Românii au Talent. Blondina s-a acomodat rapid la masa juriului  și se înțelege de minune cu toată echipa emisiunii. Chiar dacă Andi Moisescu a lipsit o perioadă de la masa juriului, acesta a oferit detalii neștiute despre sezonul cu numărul 11, „Românii au Talent”. 


„Acomodarea a fost destul de rapidă. Nu suntem nici noi la prima prezență nouă la masa juriului și nici Alexandra pentru prima oară în fața camerelor. În același timp, și ea a venit cu brațele deschise și noi am primit-o la fel. Practic, doar pandemia ne-a împiedicat să ne apropiem puțin mai mult.

Alexandra a descoperit destul de repede secretele. Pentru că nu e chiar atât de dificil. E suficient să te bucuri de tot ceea ce ți se întâmplă acolo, să trăiești fiecare secundă împreună cu concurenții, iar la final să fii sincer și să spui ce-ai simțit. Și totul vine de la sine”, a spus Andi Moisescu pentru Viva.ro. 


Cel mai mare regret al juratului este că are doar două butoane aurii. Andi Moisescu a fost impresionat de concurenții din acest an și mai ales de cei mici, care sunt foarte talentați și fac performanță încă de la vârste fragede. 


„Din nou am avut mai mult de două momente preferate. Și doar două butoane aurii la dispoziție.


Am fost foarte plăcut impresionat de nivelul pe care reușesc să-l atingă unii copii, de la vârste extrem de fragede. Ca să nu mai vorbesc despre artiștii noștri pe care îi credeam definitiv plecați și pe care, ca să vezi ciudățenie, pandemia ni i-a readus acasă. Și uite așa au ajuns pe scena noastră. Ca-ntotdeauna, în tot ce e rău, descoperi și ceva bun”, a adăugat juratul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel