Andi Moisescu, despre COVID și plecarea de la Românii au Talent. Ce va spune Olivia Steer despre ASTA. Andra: De acolo de sus ne privește

Data actualizării: | Data publicării:
Andi Moisescu, sursa instagram
Descriere foto: Andi Moisescu, sursa instagram

Andi Moisescu a vorbit despre experiența sa cu COVID-19 și despre faptul că a trebuit să părăsească masa juriului de la "Românii au Talent".

"Iată că unul dintre noi are probleme de sănătate în această seară și nu poate fi alături de noi", a spus Pavel Bartoș la începutul emisiunii. 

Andi Moisescu a fost infectat cu COVID-19 în timpul filmărilor de la Românii au Talent, iar în locul lui, la masa juriului a intrat Smiley.

"Bă, și când a venit necazul ăsta și m-a lovit, cum i-a lovit pe toți, pe neașteptate, că nu bate la ușă... își dai seama. Am fost pus în situația asta de a nu participa la niște filmări, ceea ce este... mai mult decât durerea în sine, a fost lovitura asta că a trebuit să plec și am ratat sărbătoarea asta pe care o aștept în fiecare an. Dacă nu era blestematul ăsta de virus, dacă ne-am fi putut apropia...", a spus Andi Moisescu.

"De acolo de sus ne privește", a spus Andra. 

"E un pic dărâmat", spunea Smiley la aflarea veștii despre Andi.

Filmările emisiunii au continuat cu Smiley în postura de jurat, potrivit DC NEWS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel