Andi Moisescu a fost convins de o tânără dansatoare să apese butonul auriu: ”Bianca vă așteaptă în semifinală”

Data publicării:
Bianca Mihalcea - golden buzz Andi Moisescu, foto PRO TV
Descriere foto: Bianca Mihalcea - golden buzz Andi Moisescu, foto PRO TV

Românii au talent. Andi Moisescu i-a oferit Golden Buzz-ul unei tinere dansatoare. 

”L-ai făcut pe cel mai greu de convins spectator să se ridice în picioare”, i-a spus Dragoș Bucur puștiului de 14 ani care a depășit tot bullying-ul din viața lui și s-a concentrat asupra pasiunii de a deveni DJ. Acesta a completat tabloul unei seri încărcate de emoție, talent și momente care au meritat a fi aplaudate și calificate în următoarea etapă a competiției. 

Bianca Mihalcea are 16 ani, este din Târgu Neamț și spune că dansul este mai mult decât un talent, face parte din povestea ei. Cel care i-a făcut cunoștință cu această frumoasă parte a trăirilor ei a fost tatăl, care a murit când ea avea 11 ani. ”Dansul m-a salvat. Mi-am transpus durerea”, a spus tânăra înainte de a intra pe scenă. Ceea ce a urmat a fost un moment care i-a cucerit pe toți cei prezenți în sală. Cel care a apăsat butonul auriu a fost Andi Moisescu! ”Bianca vă așteaptă în semifinală”, a declarat el, fericit și mândru de prestația oferită de puștoaică. Însă și ceilalți au fost de acord, Dragoș menționând: ”Timp de câteva secunde, m-am simțit ca la un spectacol”. 

3 sau 4 de DA și calificarea în următoarea etapă au primit: Amira Olosutean, Slack Show, Vladimir Catană, Akikai Energy, Roxana Trifan, Cristina Dinu, Vioris Zoppis, Maria Clara Postelnicu, Olga Buianovscaia, Timothy Fletcher, Andreea Gheorghiță, Li Lau & Brendon Peel, Adrian Oiță & Bianca Enache și DJ Hugo Arthur. 

 

”Mi se pare incredibil că te avem aici”. Andra, impresionată de un artist stradal

Un artist stradal, de 24 de ani, și-a găsit curajul pentru a părăsi Statele Unite și pentru a veni pentru prima dată în Europa, direct pe scena celui mai iubit show de divertisment din România. Prestația lui a făcut-o  pe Andra să spună: ”Mi se pare incredibil că te avem aici”.

 

Povestea impresionantă a unui tânăr de 14 ani: ”Nu am prieteni... decât muzica”. Povestea lui de viață este una incredibilă: a fost pedepsit constant de învățătoare când era la școală, deși era nevinvovat, iar asta a condus la bullying din partea colegilor. Cei care i-au fost mereu aproape au fost părinții : ”E despre limitele pe care le pot depăși niște părinți”, a spus Andi Moisescu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel