Andi Constantin și Ana Bene și-au spus ADIO la scurt timp după finala Burlacul: ”Relația noastră este acum una de prietenie”

Data publicării:
Burlacul, captură TV, Antena 1
Descriere foto: Burlacul, captură TV, Antena 1

Ana Bene a fost cea care i-a cucerit inima lui  Andi Constantin. Cu toate astea, la scurt timp după finala Burlacul, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Finala „Burlacul” i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură și lupta a fost cât se poate de strânsă.  Melissa, Simona și Ana au fost femeile care i-au intrat cel mai adânc în inimă lui Andi Constantin, iar decizia burlacului nu a fost tocmai una ușoară. Cu toate astea, Andi Constantin a trebuit să facă o alegere, iar aceasta a fost Ana Bene.

Deși lucrurile păreau că merg foarte bine pentru cei doi, la scurt timp după finalul emisiunii, Ana Bene și Andi Constantin au decis să pună punct relației. Anunțul a fost făcut chiar de faimosul burlac. Acesta a declarat că Ana Bene este o femeie extrem de frumoasă, care i-a intrat la inimă. Cu toate astea, au ajuns la concluzia că între ei poate fi doar o relație frumoasă de prietenie.

”Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație.”, a spus Andi Constantin pentru a1.ro.

 

Însă, din postura de candidată la inima Burlacului, Ana a avut o mulțime de trăiri care au ajutat-o să se descopere și să scape de anumite frici intrioare.

”A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea. A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem.

Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show. Aș putea spune că am devenit o persoană recognoscibilă, publică, lucru pe care l-am acceptat în ultima perioadă, deși până la această experiență tendința mea era de conservare și de a sta mereu în umbră și nu în centrul atenției celor din jur.”, a afirmat Ana Bene pentru a1.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel