Andi Constantin, dezvăluiri despre cel mai critic moment din viața sa. De ce a fost Burlacul în depresie: ”De atunci viața mea s-a schimbat complet”

Data publicării:
Andi Constantin, sursa foto Antena 1
Descriere foto: Andi Constantin, sursa foto Antena 1

Andi Constantin este unul dintre cei mai râvniți bărbați, însă puțini știu drama pe care acesta o ascunde în suflet.

Andi Constantin este fără dar și poate unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbizul românesc. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Burlacul ascunde o mare dramă. Mai exact, în urmă cu câțiva ani acesta a trecut prin momente cumplite, după ce a fost victima unui accident de mașină. Acest eveniment neplăcut l-a marcat profund pe Andi, motiv pentru care a fost chiar și în depresie timp de șase luni.

Burlacul a mărturisit că din acel moment, viața lui s-a schimbat radical. Acesta a povestit că a găsit recunoștință în fiecare zi și a mulțumit pentru faptul că a rămas în viață în urma tragediei.

”Un moment foarte greu a fost când am avut un accident de mașină și din cauza aceea am intrat într-o depresie mai bine de șase luni. Schimbarea de atitudine vizavi de viață m-a ajutat să mă pun pe picioare. Sigur, nu vă gândiți că asta s-a întâmplat peste noapte, e un proces de durată!

Pentru mine, de exemplu, a însemnat că, în loc de a fi furios pe mine pentru ce am făcut, am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață. Am practicat emoții pozitive, am găsit recunoștință în fiecare zi, iar de atunci viața mea s-a schimbat complet.”, a declarat Andi Constantin, potrivit viva.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel