"Eram filmați din 24 în 24 de ore". Anda Andam, mărturisiri despre cele mai grele momente din fermă

Data actualizării: | Data publicării:

Inviată într-o emisiune tv, Anda Adam a povestit tot ce se întâmplă în fermă. 

”Pentru mine ferma m-a făcut să fiu pregătită. A fost o provocare. Mi-a plăcut adrenalina și provocările noi. Îmi place să ies din zona de confort. Pur și simplu experiența asta de viață m-a pregătit pentru orice. Practica ferma a fost o investiție în mine”.

Mesajul meu pentru urmăritori este: ”În fermă, spațiul  de emisie este limitat, ei trag niște concluzii foarte greșite la un momentdat. Ei trebuie să știe că pe  emisie nu se poate arăta chiar tot, noi eram filmați din 24 de ore în 24 de ore, și se întâmplau foarte multe lucruri, și  este normal ca într-un spațiu limitat să alegi doar momentele cheie. Nu vreau ca cei care mă urmăresc să tragă concluzia că sunt o persoană rea. Sunt o persoană luptătoare”, a spus vedeta la ”Vorbește Lumea”, ProTv. 

Întrebată de prezentator cum a fost despărțirea de fetița ei, Anda a răspuns: ”Atunci când vorbim de fetița mea, eu clachez, deoarce este punctul meu sensibil. Retrăiesc momentele de la fermă, unde am avut momente de dor față de fetița mea”. 

 

”Cel mai mult în fermă m-a enervat Gabi. Și cu Elena am avut o relație foarte  frumoasă, ea poate să confirme acest lucru, doar că lucrurile au luat-o pe alt drum. Cel mai bine m-am înțeles cu frații Stoica și cu Piștereanu”, a spus vedeta la ”Vorbește Lumea”, ProTv.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel