Anda Adama, EVACUATĂ din casa de la Bragadiru. Artista, obligată să plătească și cheltuielile de judecată

Data publicării:
Sursa foto: Anda Adam, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anda Adam, Instagram

Anda Adam a pierdut procesul evacuării casei de la Bragadiru.

Anda Adam a pierdut procesul cu privire la evacuarea casei din Bragadiru, motiv pentru care cântăreața trebuie să se pregătească să părăsească locuința. Tribunalul Ilfov a decis că artista a ocupat acel imobil ilegal, iar decizia este definitivă. Mai mult, cântăreața este obligată să plătească și cheltuielile de judecată pentru apel proprietarilor inițiali. Se pare că paguba Andei Adam este și mai mare de atât, întrucât vedeta a investit sume generoase în acea locuință, pe care a renovat-o acum ceva timp. 

”Final de proces în cazul evacuării cântăreței Anda Adam din imobilul din Bragadiru. Apelul acesteia a fost respins de către Tribunalul Ilfov și a fost obligată și la plata cheltuielilor de judecată.”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

De ce este artista evacuată din casa de la Bragadiru

În urmă cu două luni, artista a primit o decizie de evacuare a  casei de la Bragadiru, aflându-se în plin proces cu proprietarii locuinței. Artista încheiase cu aceștia un contract de vânzare-cumpărare și le promisese faptul că o să achite suma integrală până la finalul anului 2020. Din cauza faptului că nu a respectat învoiala, proprietarii imobilului au ajuns la Tribunal, care, în luna mai, a decis faptul că Anda Adam stă ilegal pe acea proprietate. Artista nu a acceptat inițial decizia, a contestat-o, iar acum decizia finală se pare nu îi este favorabilă vedetei, care trebuie să evacueze imediat locuința.

Ce spunea Anda Adam despre aceste acuzații

În ciuda hotărârii instanței, vedeta spune faptul că, în realitate, ar fi vrut să cumpere locuința, dar proprietarul nu a vrut să i-o vândă, chiar dacă a plătit un avans. Mai mult, aceasta spune că a încercat deja să evacueze acea casă, însă nu i s-au acceptat cheile.

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase  proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune.

Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile si au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar "reclamă" pe spatele numelui meu.", a spus Anda Adam pentru Click!

Avocatul Adrian Cuculis: „Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare”

Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce s-a întâmplat în casa din care vedeta a fost evacuată. 

„Discutăm de o evacuare cu cântec. Pentru că au trecut aproape șase luni de când proprietarul a depus cererea de evacuare. Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un ante-contract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate.

Ulterior s-a rezoluționat acest act și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat." a spus avocatul Adrian Cuculis la Antena 3



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel