Anda Adam, scandal de proporții, după ce soțul ei ar fi înșelat-o. Mesajele cu amanta au ieșit la iveală

Data publicării:
Anda Adam, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anda Adam, sursa foto Instagram

Anda Adam a luat foc atunci când a văzut mesajele dintre soțul ei și o anumită domnișoară de pe Instagram. Dovezile sunt clare, mesajele cu amanta au ieșit la iveală. 

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi.  Artista este o fire extrem de discretă, care și-a ținut întotdeauna viața personală departe de lumina reflectoarelor, în special relația pe care o are cu soțul ei Sorin Niculescu. De data aceasta, vedeta nu s-a mai putut abiține și a răbufnit, după ce a descoperit o serie de mesaje pe Instagram între soțul ei și o anumită domnișoară. 

Jurnaliștii de la spynews.ro au pus mâna pe mesajele compromițătoare. Anda Adam și-a ieșit din minți când a văzut că soțul ei Sorin a schimbat câteva vorbe cu o domnișoară de pe Instagram și a luat măsuri în acest sens. Cântăreața a jignit-o pe presupusa amantă a soțului ei.

„Te interesează ce fac eu, nu? M***o! Că dacă te prind vreodată nu cred că mai rămâi cu vreun fir de cap în păr. (…) ca tine poate, că altfel nu îmi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon și insistai să te sune pe video call. Video chat se cheamă, apropo.”, i-a scris Anda Adam presupusei amante a soțului ei.

Anda Adam, primele declarații despre scandalul dintre ea și femeia care îi dădea mesaje soțului ei!

Ulterior, Anda Adam a declarat că nu ea a fost cea care a trimis acele mesaje și totul este un scenariu, deși apare numele său, iar mesajele ar fi fost trimise de pe contul oficial de Instagram al blondinei.

„Pot doar să spun că nu știu cine este această persoană, mesajele nu-mi aparțin. Cred că este un mare fake și probabil că nu știu ori îi arde cuiva de glume ori este cineva care a făcut-o voit tocmai în indeea care să îmi facă un rău. Pot să spun că avem o tehnloocogie în care au apărut și filmulețe...știi de care cu o colegă de-a mea super cunoscută. Asta se face în photoshop în 3 secunde. Ușor ușor poate ajungem să ne și clonăm.”, a spus Anda Adam la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel