Anda Adam s-a căsătorit cu Yosif Mohaci. Cei doi au spus „DA”, în fața ofițerului de stare civilă: „Este cel mai frumos cadou de Crăciun”

Data publicării:
Sursa foto: Anda Adam, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anda Adam, instagram

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit. Artista a făcut primele declarații despre marele eveniment.

Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Sorin Niculescu. Artista și tatăl fiicei sale au decis să pună punct căsnicei lor, iar acum ea trăiește o poveste de dragoste alături de Yosif Eudor Mohaci. 

Blondina și iubitul ei au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi sunt, oficial, soț și soție. Artista e în culmea fericirii și a împărtășit totul cu fanii săi, pe rețelele de socializare. Vedeta a făcut și primele declarații despre acest moment fericit din viața ei. 

Anda Adam s-a căsătorit cu Yosif Mohaci

Anda Adam a declarat că este cel mai frumos cadou de Crăciun și le-a mulțumit tuturor pentru urările de bine. 

„Vă mulțumesc pentru toate urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și urări de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră și vă urăm sărbători fericite. Pentru noi, este cel mai frumos cadou de Crăciun și vă mulțumim că ne sunteți alături”, a spus Anda Adam, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ????????NDA ADAM ???? (@andaadam)

Cum s-au cunoscut cei doi

Logodnicul Andei Adam a povestit cum a reușit să o cucerească pe logodnica sa. Cei doi s-au întâlnit la o pensiune din Brașov, acolo unde cântăreața era împreună cu prietenele sale, toate cu copiii lor. El a văzut-o de la depărtare pe cântăreață și s-a dus imediat la ea, reușind să o cucerească cu felul în care vorbea, dar și cu aspectul său fizic.

”Ne-am cunoscut într-un restaurant la o pensiune din Brașov. A avut ceva deosebit, când am văzut-o m-am dus direct la ea, era cu niște prietene la masă, toate cu fetițe și m-am dus direct și m-am pus lângă ea”, a spus Yosif Eudor Mohaci într-o emisiune TV.

Anda Adam a mărturisit că a fost vrajită pe loc de ochii lui. Cu toate astea, artista nu și-a făcut prea multe speranțe, crezând că este ceva trecător.

”S-a așezat lângă mine, vorbea cumva stricat și mi-a zis << Bună, eu sunt din Franța>> (...) A știut ce își dorește. Mi-a plăcut foarte mult de el, eu am o obsesie cu ochii deschiși la culoare, am zis wow, mi-a dat așa puțin, ca să mă exprim așa, m-a julit, mi-a dat cu virgulă. Am crezut că e o chestie de moment, pur și simplu că se bagă în seamă”, a spus Anda Adam în emisiune.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel