Anda Adam, noi detalii despre relația ei de iubire cu Yosif: „Am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck”

Data publicării:
Anda Adam și noul iubit, sursa instagram
Descriere foto: Anda Adam și noul iubit, sursa instagram

Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Yosif Eudor Mohaci și este în culmea fericirii. 

Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Sorin Niculescu. Artista și tatăl fiicei sale au decis să pună punct căsnicei lor, iar acum ea trăiește o poveste de dragoste alături de Yosif Eudor Mohaci. 


Ba mai mult, Anda Adam a primit deja inelul de logodnă și se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă. Artista spune că relația lor de iubire merge din ce în ce mai bine și nu de puține ori au fost comparați cu cel mai cunoscut cuplu de la Hollywood. 


„Stau bine, eu cu Yosif chiar am fost comparaţi cu J.Lo şi Ben Aflleck, deci ne stă bine împreună, pentru că suntem frumoşi”, a declarat Anda Adam pentru Click!. 


Anda Adam poate spune că este norocoasă și pe plan profesional. Pe lângă succesul imens pe plan muzical de care se bucură deja de ani buni, vedeta și-a găsit o nouă sursă de venituri și câștigă bani grei. Blondina se ocupă de imobiliare, dar și de articole vestimentare. Anda Adam nu are prea mult timp liber, dar este fericită și împlinită. 


„Construiesc case pentru vânzare în Pipera-Tunari. Am nişte duplexuri la vânzare şi am şi colecţia mea de costume de baie, pe care o puteţi vedea pe site-ul meu. Am puţin timp şi multe de făcut”, a mai spus artista. 

 

Ce spune Sorin Nicolescu despre noua relație a fostei sale soții: „Orice om e liber să facă ce vrea”


La scurt timp după ce blondina s-a afișat cu noua ei cucerire, Sorin Nicolescu a confirmat despărțirea. Bărbatul spune că artista este liberă să facă ce vrea și nu vrea să își spele rufele în public deoarece nu și-a dorit niciodată celebritate. 


”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici cqnd au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel