Anda Adam, mai îndrăgostită ca niciodată de noul iubit. Ce tatuaj și-a făcut artista/ FOTO

Anda Adam iubește din nou. Artista și-a făcut și un tatuaj în care își exprimă dragostea față de noul iubit.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Sorin Niculescu. Artista și tatăl fiicei sale au decis să pună punct căsnicei lor. Deși au evitat să vorbească despre această situație, ulterior Anda Adam s-a afișat în brațele unui afecerit din Oradea.

Acum, Anda Adam pare mai îndrăgostită ca niciodată. Recent, blondina și-a surprins fanii după ce a mers la un salon de tatuaje și, și-a tatuat pe încheietura mâinii inițialele ”J” ȘI ”A”, de la numele ei și a iubitului său. Ulterior, artista și-a declarat public dragostea față de noul iubit.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????NDA ADAM ???? (@andaadam)

 

 

La scurt timp după ce blondina s-a afișat cu noua ei cucerire, Sorin Nicolescu a confirmat despărțirea. Bărbatul spune că artista este liberă să facă ce vrea și nu vrea să își spele rufele în public deoarece nu și-a dorit niciodată celebritate. 


”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici cqnd au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.


Soțul artistei a declarat că orice om este liber să facă ce vrea cu viața lui și că nu are de gând să-și spele rufele în public. Sorin Niculescu are doar cuvinte de laudă la adresa blondinei și nu se arată a fi supărat pe ea. 

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mai declarat fostul soț al vedetei.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 aug 2021, 15:23 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience