Anda Adam, mai îndrăgostită ca niciodată. Artista are planuri mari de viitor cu Yosif Mohaci: „Nu-mi dau seama care poate fi limita”

Anda Adam radiază de fericire, alături de Yosif Mohaci. Cei doi îndrăgostiți au planuri mari de viitor. 

Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Sorin Niculescu. Artista și tatăl fiicei sale au decis să pună punct căsnicei lor, iar acum ea trăiește o poveste de dragoste alături de Yosif Eudor Mohaci.  Ba mai mult, Anda Adam a primit deja inelul de logodnă și se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă. Pe lângă relația de cuplu, cei doi sunt și parteneri în afaceri. 

Anda Adam: „Eu fără el nu pot, el fără mine nu poate”

„Ne completăm bine, nici nu prea avem de ales. Nouă ne plac afacerile, ne învârtim în zona asta. Așa că lucrurile trebuie să se întâmple împreună. Altfel nu se poate. Eu fără el nu pot, el fără mine nu poate. Vorba aceea, cine se aseamănă se adună!

La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată! Nu știu unde poate ajunge. Nu-mi dau seama care poate fi limita și capătul. Dar sper să nu existe capătul! Sper ca îndrăgosteala asta a mea de el în fiecare zi să nu se termine niciodată!”, a declarat Anda Adam, potrivit click.ro.

Anda Adam, detalii despre nuntă

Artista a recunoscut că este mai îndrăgostită ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare să îmbrace din nou rochia de mireasă. 

„Nunta fi o surpriză, așa cum a fost și cererea în căsătorie. El mi-a copt-o mie, practic. Asul din mânecă va fi la el, nu la mine. Noi ne-am dus în Cappadocia ca să-i fac eu lui o surpriză, iar el m-a surprins cu inelul de logodnă. Stă periculos de bine la capitolul surprize. El e mereu cu un pas înaintea mea! N-am nicio șansă cu el! Lăsăm lucrurile să curgă natural pentru că în iubire despre asta este vorba. Nu trebuie să forțezi nimic.”, a mai spus Anda Adam.

Partenerul artistei a precizat că nu s-au hotărât încă dacă marele eveniment va fi în România sau în altă țară. 

„Va fi o nuntă «a la francoise», cam așa. Nu știu dacă va fi România sau în altă parte. Nu spun încă… surprize, surprize!” , a dezvăluit Yosif Mohaci.

Cum s-au cunoscut cei doi

Logodnicul Andei Adam a povestit cum a reușit să o cucerească pe logodnica sa. Cei doi s-au întâlnit la o pensiune din Brașov, acolo unde cântăreața era împreună cu prietenele sale, toate cu copiii lor. El a văzut-o de la depărtare pe cântăreață și s-a dus imediat la ea, reușind să o cucerească cu felul în care vorbea, dar și cu aspectul său fizic.

”Ne-am cunoscut într-un restaurant la o pensiune din Brașov. A avut ceva deosebit, când am văzut-o m-am dus direct la ea, era cu niște prietene la masă, toate cu fetițe și m-am dus direct și m-am pus lângă ea”, a spus Yosif Eudor Mohaci într-o emisiune TV.

Anda Adam a mărturisit că a fost vrajită pe loc de ochii lui. Cu toate astea, artista nu și-a făcut prea multe speranțe, crezând că este ceva trecător.

”S-a așezat lângă mine, vorbea cumva stricat și mi-a zis << Bună, eu sunt din Franța>> (...) A știut ce își dorește. Mi-a plăcut foarte mult de el, eu am o obsesie cu ochii deschiși la culoare, am zis wow, mi-a dat așa puțin, ca să mă exprim așa, m-a julit, mi-a dat cu virgulă. Am crezut că e o chestie de moment, pur și simplu că se bagă în seamă”, a spus Anda Adam în emisiune.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 03 sep 2022, 16:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience