Anda Adam le închide gura celor care o critică: „Frustrate. De asta am doar prieteni băieți”

Data publicării:
Anda Adam, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anda Adam, sursa foto Instagram

Anda Adam s-a săturat de cei care o critică, așa că s-a hotărât să îi pună la punct. 

Chiar dacă se bucură de un succes imens pe plan profesional și are o familie minunată, vedeta nu a scăpat de răutățile oamenilor. Frumoasa Anda Adam primește adesea mesaje răutăcioase pe rețelele de socializare. Vedeta s-a săturat să fie criticată și a răbufnit. Anda s-a hotărât să le închidă gura răutăcioșilor, așa că le-a transmis un mesaj foarte dur pe Instagram.


„Mă uitam la comentarii așa și mi-am dat seama că e din ce în ce mai multă lume rea. Multe femei foarte rele, de aia am numai prieteni băieți. Se pare că femeile sunt rele și frustrate și fără buze. Mă uit la astea care dau comentarii, ceva rău de tot. Fetelor, înțeleg că sunteți neîmplinite, nesatisfăcute, nefericite, multe nici nu-mi dau follow, dar intră acolo și comentează”, a spus Anda Adam pe Instagram.


Totul a pornit de la un videoclip postat de vedetă pe pagina ei de Insta. Anda Adam s-a filmat în timp ce încerca un nou luciu pentru buze. Chiar dacă se bucură de o frumusețe aparte, vedeta simte nevoia să apeleze uneori și la filtrele de înfrumusețare. Acesta a fost și motivul pentru care artista a fost atacată atât de dur. 


„Așa am avut eu chef să-mi fac. Aoleu, critică. Nu-mi probez produsele cosmetice cu filtru. Păi ce filtru să aleg, fetelor, că ăla e rujul. Ăla e luciul, cu sclipici așa cum l-ai văzut tu. Pun filtru când vreau eu și cum vreau eu și de câte ori am eu chef pe pagina mea. Nu-ți place, nu intri și nu te uiți. Nu am nevoie de voi pe pagina mea”, a mai spus vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel