Anda Adam, ipostază incendiară. Artista s-a fotografiat complet dezbrăcată/ FOTO

Data publicării:
Anda Adam, sursa instagram
Descriere foto: Anda Adam, sursa instagram

Anda Adam face ce face și ajunge mereu în atenția publicului. De data aceasta, focoasa blondină și-a înnebunit fanii cu o fotografie în care apare complet dezbrăcată.

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Pe lângă vocea care a dus-o în cele mai înalte top-uri muzicale, artista și-a cucerit fanii și cu fizicul ei demn de invidiat. Din imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare, Anda Adam demonstrează că vârsta este doar un număr, iar la 40 de ani arată impecabil.

Artista este nelipsită din sala de fitness, acolo unde trage din greu pentru a se menține. Fără dar și poate, aceasta este admirată chiar și în rândul femeilor care își doresc să dețină un asemenea corp.

Anda Adam, fotografie de infarct pe rețelele de socializare!

Artista se mândrește cu felul în care arată, astfel că ar fi și păcat să nu le arăte și admiratorilor săi acest lucru. Recent, Anda Adam i-a înnebunit pe urmăritorii ei cu formele sale apetisante. Aceasta a renunțat complet la haine păstrând doar o pereche de pantofi și o haină de blană pe umeri.

La scurt timp după ce Anda Adam a publicat fotografia, reacția fanilor nu a întârziat să apară:  „Anda Adam, ești o mămică frumoasă, ai un piept frumos. / Ești frumoasă  / Bombă! / Ești senzațională! Super frumoasă! Te pup / Wow / Wow, poate FATA! / Ești o dulceață /  wooow”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????NDA ADAM ???? (@andaadam)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel