Anda Adam, în pragul despărțirii de soțul ei. Declarații surprinzătoare: "Când doi oameni nu se mai înțeleg"

Data publicării:
Anda Adam, sursa instagram
Descriere foto: Anda Adam, sursa instagram

Anda Adam a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, în urma scandalului cu presupusa amantă a acestuia.

Anda Adam se pare că este pe punctul de a pune capăt relației cu soțul ei, după ce artista ar fi descoperit niște conversații din acesta și o presupusă amantă. 

„Te interesează ce fac eu, nu? M***o! Că dacă te prind vreodată nu cred că mai rămâi cu vreun fir de cap în păr. (…) ca tine poate, că altfel nu îmi căutai bărbatul și îți dădeai numărul de telefon și insistai să te sune pe video call. Video chat se cheamă, apropo.”, i-a scris Anda Adam presupusei amante a soțului ei.

Deși femeia a făcut public toată conversația cu Anda Adam în care aceasta o amenința, artista a negat acest lucru și a spus că totul a fost doar o farsă făcută de unii care vor doar să își bată joc.

„Pot doar să spun că nu știu cine este această persoană, mesajele nu-mi aparțin. Cred că este un mare fake și probabil că nu știu ori îi arde cuiva de glume ori este cineva care a făcut-o voit tocmai în indeea care să îmi facă un rău. Pot să spun că avem o tehnloocogie în care au apărut și filmulețe...știi de care cu o colegă de-a mea super cunoscută. Asta se face în photoshop în 3 secunde. Ușor ușor poate ajungem să ne și clonăm.”, a spus Anda Adam la Antena Stars.

 

Cu toate astea, artista a declarat că locuiește în continuare cu bărbatul ei.

„Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo

El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume, a spus Anda Adam la Antena Stars, citat de Spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel