Anda Adam, de nerecunoscut. Artista s-a tuns scurt, iar fanii au rămas uimiți / FOTO

Data publicării:
Anda Adam, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anda Adam, sursa foto Instagram

Anda Adam a uimit pe toată lumea cu noua ei tunsoare. Vedeta și-a făcut breton, iar fanii spun că arată foarte bine. 

Anda Adam este adepta schimbărilor majore de look. Artistei îi place să își surprindă fanii, iar de data aceasta chiar a reușit. Internauții au rămas uimiți când au văzut ultima postare a vedetei. Anda Adam s-a afișat cu o tunsoare bob, foarte în vogă în rândul vedetelor de la noi din țară. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???? ????NDA ADAM ???? (@andaadam)


Chiar dacă artista se bucură de un mare număr de fani, aceasta primește adesea și mesaje răutăcioase, pe care încearcă de cele mai multe ori să le ignore. Doar că Anda Adam are momente când își pierde răbdarea și le închide gura haterilor. Recent, cântăreața le-a transmis celor care o judecă un mesaj foarte tranșant. 


„Mă uitam la comentarii așa și mi-am dat seama că e din ce în ce mai multă lume rea. Multe femei foarte rele, de aia am numai prieteni băieți. Se pare că femeile sunt rele și frustrate și fără buze. Mă uit la astea care dau comentarii, ceva rău de tot. Fetelor, înțeleg că sunteți neîmplinite, nesatisfăcute, nefericite, multe nici nu-mi dau follow, dar intră acolo și comentează”, a spus Anda Adam pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel