Anda Adam, apariție INCENDIARĂ fără lenjerie intimă. Cum s-a lăsat admirată vedeta / FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Anda Adam, o nouă ipostază seducătoare pe internet. Vedeta a renunțat la lenjerie intimă. 

Anda Adam este una dintre cele mai seducătoare apariții din mediul online. Artista și-a obișnuit deja fanii din mediul online cu aparițiile ei incendiare. În cel mai recent pictorial, vedeta a renunțat la lenjerie intimă și a afișat o ținută sexy. 


Anda Adam a apărut într-un body minuscul alb, o haină de blană superbă și o pălărie asortată. Ținuta vedetei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, iar fanii au fost curioși să afle dacă aceasta poartă sau nu lenjerie intimă. 


Anda Adam nu a dat prea multe detalii despre apariția extravagantă, dar fanii au presupus că este vorba despre un nou videoclip muzical. 

 

 


Anda Adam se pregătește de nuntă. Cum s-a cunoscut artista cu logodnicul ei


Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Sorin Niculescu. 


Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci se pregătesc de nuntă, după ce afaceristul i-a oferit vedetei inelul de logodnă. Artista spune că relația lor de iubire merge din ce în ce mai bine. Dar cum s-au cunoscut cei doi porumbei?


Logodnicul Andei Adam a făcut primele declarații despre relația pe care o are cu blondină. Acesta a povestit cum a reușit să o cucerească pe logodnica sa. Cei doi s-au întâlnit la o pensiune din Brașov, acolo unde cântăreața era împreună fiica dar și cu prietenele sale. 


”Ne-am cunoscut într-un restaurant la o pensiune din Brașov. A avut ceva deosebit, când am văzut-o m-am dus direct la ea, era cu niște prietene la masă, toate cu fetițe și m-am dus direct și m-am pus lângă ea”, a spus Yosif Eudor Mohaci într-o emisiune TV.

 

Anda Adam a mărturisit că a fost vrajită pe loc de ochii lui. Cu toate astea, artista nu și-a făcut prea multe speranțe, crezând că este ceva trecător.

”S-a așezat lângă mine, vorbea cumva stricat și mi-a zis << Bună, eu sunt din Franța>> (...) A știut ce își dorește. Mi-a plăcut foarte mult de el, eu am o obsesie cu ochii deschiși la culoare, am zis wow, mi-a dat așa puțin, ca să mă exprim așa, m-a julit, mi-a dat cu virgulă. Am crezut că e o chestie de moment, pur și simplu că se bagă în seamă”, a spus Anda Adam în emisiune.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel