Anda Adam a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit. Vedeta a fost cea care a dat vestea cea mare

Data publicării:
Anda Adam și noul iubit, sursa instagram
Descriere foto: Anda Adam și noul iubit, sursa instagram

Anda Adam iubește din nou. Vedeta a primit inelul de logodnă din partea lui Yosif Eudor Mohaci. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Sorin Niculescu. Artista și tatăl fiicei sale au decis să pună punct căsnicei lor. 


Anda Adam a dezvăluit în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” că a primit inelul din partea noului ei iubit, dar este prea scump, așa că îl ține în seif. 


Chiar dacă Anda Adam este în plin divorț cu fostul ei soț, Sorin Nicolescu, acesta nu s-a sfiit să dea frâu liber sentimentelor pentru noul ei iubit. Vedeta a postat pe pagina ei de Instagram mai multe fotografii în care apare alături de cel care i-a cucerit inima iremediabil. 


”Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif”, a declarat Anda Adam.


Ce spune Sorin Nicolescu despre noua relație a fostei sale soții: „Orice om e liber să facă ce vrea”


La scurt timp după ce blondina s-a afișat cu noua ei cucerire, Sorin Nicolescu a confirmat despărțirea. Bărbatul spune că artista este liberă să facă ce vrea și nu vrea să își spele rufele în public deoarece nu și-a dorit niciodată celebritate. 


”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici cqnd au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a declarat Sorin Niculescu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel