Anca Țurcașiu, urare specială de Sfântul Alexandru: ”La mulți ani, iubirea mea!”

Data publicării:
Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu a făcut o urare specială de Sfântul Alexandru, pe rețelele de socializare.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai active persoane publice pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa. Ziua de 30 august, când are loc o sărbătoare mare pentru români, Sfântul Alexandru, nu a reprezentat așadar o excepție pentru actriță. Se pare că o persoană foarte apropiată de iubita artistă poartă acest nume, astfel încât aceasta a ales să-i facă o urare specială pe Instagram. Concret, este vorba despre fiul actriței, Radu Alexandru, față de care Anca Țurcașiu și-a exprimat cele mai profunde sentimente.

„Sfântul meu! Radu ALEXANDRU! Azi, toată iubirea Pământului pentru el! La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Anca Țurcașiu în dreptul fotografiei cu fiul ei, pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Anca Țurcașiu, val de critici după ce s-a pozat în costum de baie: „Fiecare vârstă își are limitele ei”

 

Anca Țurcașiu nu este pregătită să devină bunică

Anca Țurcașiu a devenit de curând soacră, după ce fiul ei a ajuns în fața altarului cu aleasa inimii lui, la finalul lunii aprilie. Familia artistei s-a mărit astfel, pentru că încă de atunci aceasta a spus că mai are încă un copil. Cu toate acestea, chiar dacă multe femei abia așteaptă momentul când vor deveni și bunici, Anca Țurcașiu spune că ea nu este pregătită încă de acest lucru. Vedeta nu-și mai dorește să crească încă un copil si va face asta doar dacă va fi obligată, spune ea.

„Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască. E rea zicala aia cum că „mamele de băieți cresc nepoții”. Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…”, a povestit amuzată Anca Țurcașiu pentru Impact.ro.

Anca Țurcașiu a apelat la psiholog, după divorț: ”Nu mi-a fost ușor. Am avut nevoie de sprijn”

 

Cum a trecut actrița peste divorț

Chiar dacă acum radiază de fericire și trăiește intens fiecare clipă, imediat după divorțul de tatăl copilului ei, vedeta a avut nevoie de ajutorul specialiștilor pentru a trece peste acea cumpănă destul de grea. Frumoasa actriță și-a ținut întotdeauna viața personală privată de ochii curioșilor și a păstrat această discreție și după despărțire. Singurul detaliu pe care l-a povestit din acea perioadă a fost modul în care și-a revenit psihic, după grele încercări.

„Îți trebuie foarte mult curaj. Toate fricile astea pe care noi le avem sunt o dovadă de nesiguranță. Până la urmă, vrei să ai o siguranță, să ai în jurul tău spațiul acela cu care ai devenit confortabil. Și atunci când toate lucrurile se destramă, se rup din orice fel de motiv, nu mă refer neapărat la un divorț, ci la orice, o moarte, o despărțire, ai pierdut o avere, o destabilizare de genul acesta creează foarte multe spaime, foarte multe frici, și lecția cea mai puternică pe care am învățat-o în timp a fost că suntem atât de puternici, mult mai puternici decât credem noi despre noi. Și că niciodată nu suntem singuri. Atunci când avem impresia că suntem singuri,niciodată nu suntem singuri.”, a declarat Anca Țurcașiu potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel