Anca Țurcașiu și-ar fi dat în judecată fostul soț, iar acum ar avea de scos din buzunar o sumă uriașă. Ce au de împărțit cei doi, la trei ani de la divorț

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu s-ar afla în continuare în proces cu fostul ei soț.

Anca Țurcașiu și fostul ei soț, medicul Cristian Georgescu, au decis să meargă pe drumuri separate de aproximativ trei ani de zile. Chiar dacă toată lumea credea că lucrurile dintre cei doi s-au clarificat complet, astfel încât aceștia își văd fericiți de noul drum, se pare că procesul de partaj nu s-ar fi finalizat încă. Potrivit cancan, actrița și-ar fi dat acum în judecată fostul partener de viață din cauza faptului că și-ar fi dorit ca partajul bunurilor cumulate pe cei 22 de ani de căsnicie să fie finalizat. Totuși, conform informațiilor obținute de sursa citată, artista ar trebui să plătească suma de 6000 de euro, sumă de timbru, întrucât bunurile partajate ar avea o valoare mare. Vedeta ar susține însă că nu dispune de acești bani, motiv pentru care ar fi contestat decizia instanței.

“Prin rezoluţia din data de 10.11.2022, instanţa a pus în vedere petentei să achite taxa de timbru de 30.499,28 lei, datorată pentru acțiunea de partaj formulată. Partea a arătat că veniturile de la acest moment nu îi permit să achite în integralitate suma ce a fost stabilită cu titlu de taxa de timbru, ajutorul public fiindu-i necesar pentru respectarea dreptului la un proces echitabil. În plus, cu privire la situația materială a solicitantului, se constată că partea deține mai multe bunuri imobile, atât în #### ######### ### ## ## ### Corbeanca, cu privire la care se va dispune sistarea stării de indiviziune în urma judecării cererii introductive, iar din acest punct de vedere, o modalitate admisibilă de acordare a facilităților la plata taxei de timbru ar fi amânarea la plată, ceea ce nu face obiectul cererii formulate de petentă”, se arată în motivarea Judecătoriei, potrivit cancan.

Citește și: DIETA minune a Ancăi Țurcașiu: „Sunt foarte radicală”. Lista alimentelor la care a renunțat definitiv

Cum și-a anunțat Anca Țurcașiu divorțul în 2020

În anul 2020, Anca Țurcașiu le dădea fanilor o veste cu adevărat șocantă: actrița a decis să se despartă de bărbatul lângă care a stat peste 20 de ani și alături de care are și un băiat. Vedeta a decis să facă acest anunț pe rețelele de socializare la vremea aceea, fiind convinsă că doar lucruri bune vor apărea în viața sa, după despărțire.

"Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului", scria Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare, la vremea aceea.

VEZI și: Rețeta de omletă cu leuștean făcută de Anca Țurcașiu: „Bunica mea îmi pregătea asta, merită încercat. O aromă foarte interesantă”

„Îți trebuie mult curaj și multă asumare ca să faci asta”

Chiar dacă a fost extrem de discretă în privința motivului care a produs divorțul, Anca Țurcașiu declara în cadrul unui interviu că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste acea perioadă dificilă. Cu toate acestea, vedeta consideră că orice femeie merită să facă acest act de curaj, dacă se simte nefericită în acel mariaj.

"Când am făcut lucrul acesta, a fost extrem de asumat, a fost un act de curaj foarte mare și cred că aș putea să fiu un mesager foarte bun pentru femeile care trăiesc niște momente neplăcute să aibă curaj s-o ia de la capăt, să realizeze că este o singură viață pe Pământ și că niciun bărbat din lume nu poate să-ți aducă nici fericire, nici nefericire, singura persoană care poate să-ți aducă bine este sinele tău și Divinitatea. Îți trebuie mult curaj și multă asumare ca să faci asta, dar eu cred că mi-a întins cineva de Sus o mână și am reușit, a fost foarte greu, a fost mult mai greu decât aș fi crezut vreodată, dar acum sunt un om extrem de fericit, echilibrat, împlinit și mulțumit", a dezvăluit artista într-un interviu pentru viva.ro.

Citește și: Imagini de senzație cu Anca Țurcașiu, în lenjerie intimă. Fanii au rămas uimiți: „Cu silueta ta, poți eclipsa multe modele”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel