Anca Țurcașiu, revenire spectaculoasă după divorț: „Vreau să dau reset”

Data publicării:
Anca Țurcașiu, foto Instagram
Descriere foto: Anca Țurcașiu, foto Instagram

Anca Țurcașiu a înflorit după divorțul dureros prin care a trecut în 2020. Artista a scos o piesă despre greutățile prin care a trecut și spune că vrea să își dea reset.

La 50 de ani, după un divorț dureros și o pauză îndelungată, Anca Țurcașiu și-a dat reset și a revenit în forță în peisajul muzical. Artista a lansat pe 18 martie 2021 o piesă intitulată "Vreau să dau reset!" în care vorbește despre greutățile prin care a trecut. 

În clip, artista apare alături de un bărbat care o plimbă cu avionul, prin care vrea să sugereze că nu exclude posibilitatea unei noi iubiri în viața ei. 

Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Youtube video image


„E vorba despre stima de sine, iubirea de sine. Abia atunci [când le ai] înveți niște lecții foarte importante în această viață, de a merge mai departe, pentru că despre asta este vorba”, a dezvăluit Anca Țurcașiu în emisiunea „Vorbește lumea”, de la ProTV. 

Anul 2020 a fost unul dificil pentru artistă. Pe lângă divorț, ea a avut de înfruntat și pandemia de coronavirus, care a venit la pachet cu lipsa de socializare, dar și de spectacole. 

„Am simțit că se sfârșește totul. Pentru că, uite și în meseriile noastre, noi, cei care eram obișnuiți să facem față cu greu provocărilor profesionale, dintr-odată să ni se zdruncine totul fără să înțelegi de ce. Te trezești dintr-odată și ți se pare că nu se poate merge mai departe”, a spus artista despre perioada mandemiei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel