Anca Țurcașiu, revelion în Dominicană. Cu cine și-a petrecut vedeta sărbătorile

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Țurcașiu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anca Țurcașiu, sursa foto Instagram

Anul 2020 a fost pentru Anca Țurcașiu plin de încercări peste care aceasta a trecut cu greu. Dar la început de an este încrezătoare că lucrurile se vor îndrepta și că va avea cel mai bun an din viața ei. 

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Anca Țurcașiu a vorbit despre perioadele grele din viața ei, despre divorțul de medicul dentist Cristian Georgescu, dar și despre vacanța din Republica Dominică de la început de 2021. 


„Am învățat multe lecții în anul care a trecut și nu vreau să mă mai agăț de trecut nici să-mi mai fac planuri pentru viitor. Trebuie să treacă niște timp ca să te vindeci. Eu am slăbit opt kilograme după divorț. Am citit cărți motivaționale și vreau să-mi redecorez și casa”, a spus Anca Țurcașiu, invitată în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.


Artista a pus capăt unei căsnicii de 22 de ani cu Cristian Georgescu și a trecut cu greu peste divorț. De sărbători nu a fost singură, ci cu prietena ei cea mai bună. Pe ultim moment și-au făcut bagajele și au plecat în vacanță de revelion. Cele două au ales o locație exotică.

 
„Îmi doream de mult să ajung în Dominicană și uite că am fost condusă de soartă să fac asta. Nu a fost plănuit. Am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură uitându-mă la tv după 35 de ani. Am luat telefonul, am găsit primul site de călătorii, m-am uitat la preț să fie rezonabil, am vorbit cu o prietenă și a doua zi aveam biletele de avion, testele Covid au venit cu câteva ore înainte de plecare. A fost o încărcare de baterii după o perioadă grea. Am purtat dresuri roșii de Revelion și am fost la un spectacol la resortul unde stăteam. Mi-am zis ca 2021 va fi cel mai bun an din viața mea”, a mărturisit vedeta. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel