Anca Țurcașiu, pregătită să dea o nouă șansă iubirii în 2022: "Mai am timp să nu fiu disponibilă?"

Anca Turcașiu, foto Instagram
Descriere foto: Anca Turcașiu, foto Instagram

Anca Țurcașiu a trecut prin clipe grele în ultimul an din cauza divorțului. Pentru anul 2022, vedeta își dorește o frumoasă poveste de iubire. 

Anca Țurcașiu s-a reinventat după divorț și spune că se simte mai fericită și mai liberă ca niciodată. Chiar dacă despărțirea de fostul ei soț a afectat-o destul de mult, vedeta spune că a descoperit cât de frumoasă poate să fie viața și după un divorț.


Anca Țurcașiu este gata să dea o nouă șansă iubirii la 51 de ani și speră ca în anul 2022 să aibă parte de iubire și de experiențe frumoase. Vedeta este implicată în multe proiecte pe plan profesional și a redescoperit plăcerea de a petrece timp în compania prietenilor și de a se distra mai mult. 


„Nu am niciun regret. Fiecarea secundă a vieţii mele am gândit-o în circumstanţele acelea, cu mintea de atunci. Deciziile luate, bune sau proaste, mi le-am asumat. Nu mă mai interesează absolut nimic, eu trăiesc în prezent.


Cât despre speranţe, trăiesc cu nădejde şi cu speranţă de la Dumnezeu, în fiecare zi.


Setez ţinte apropiate şi las viaţa să curgă. Nu mai fac proiecţii, de când s-a întâmplat pandemia asta, nu mai are sens”, a declarat Anca Țurcașiu pentru OK Magazine.


Chiar dacă a fost rănită în dragoste, artista nu se teme să dea o nouă șansă iubirii, ba mai mult și-ar dori enorm să poată iubi și să fie iubită în anul care tocmai a început. 


„Normal că sunt disponibilă. Şi dispusă, şi disponibilă. Cine nu vrea să trăiască iubirea pe pământul ăsta? Mai am timp să nu fiu disponibilă? (râde)”, a mai precizat vedeta. 


Dietă de vedetă. Anca Țurcașiu a dezvăluit secretul ei pentru o siluetă de vis: „De 31 de ani fac asta”


Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani, continuă să surprindă prin modul în care se menține în formă. Vedeta are o siluetă impecabilă și se bucură de o frumusețe aparte. Aceasta a dezvăluit care este secretul ei și la ce alimente a renunțat de 31 de ani. Frumoasa artistă n consumă carne și nici lactate, iar asta presupune ea a ajutat-o să se păstreze mereu într-o formă de zile mari.


„Nu am fost o carnivoră niciodată. Nu dau sfaturi. De 31 de ani fac asta. Acum mănânc din când în când pește. Nu am făcut un caz din asta și nu am dat niciodată sfaturi. Aș vrea să dau 30 de ani înapoi, să mănânc carne de dimineața până seara și să văd diferența. Nu se poate. Mă gândesc în fiecare zi să mănânc sănătos, să fac sport și să dorm.


A fost însă foarte greu să renunț la lactate. Părerile sunt împărțite oricum. La lactate am renunțat pentru că am avut o inflamație articulară, de care am scăpat după ce am renunțat la lactate. Întotdeauna merg către specialiști. De frici trebuie să ne eliberăm”, a declarat Anca Țurcașiu, la „Vorbește lumea”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 01 ian 2022, 14:02 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience