Anca Țurcașiu, pregătită de o nouă relație: Pentru mine, toată viața a fost importantă iubirea

Data publicării:
Anca Turcasiu, Foto: Instagram
Descriere foto: Anca Turcasiu, Foto: Instagram

Anca Țurcașiu a declarat că este gata să iubească din nou. Artista a divorțat în urmă cu un an.

În urmă cu un an, Anca Țurcașiu anunța, scurt și discret, că mariajul ei a ajuns la final. Artista sublinia la acea vreme că nu dorește să intre în detalii și că motivele rupturii le vor ține pentru ei. 

Anca Țurcașiu și medicul Cătălin Georgescu au format un cuplu timp de 22 de ani. 

La un an de la divorț, vedeta spune că este pregătită să înceapă o nouă poveste de dragoste. 

"Sunt foarte bine, m-am regăsit. Fiecare se naște intr un anumit fel pe pământ. Am învățat sa ma iubesc și sa ma pun pe primul loc. Pentru mine, toată viata a fost importanta iubirea.Sunt pregătită chiar și de o nouă relație. Sunt pregătită pentru tot binele din lumea. Am devenit mai mult profesor decât actor în ultimii ani. Lucrez foarte mult cu copiii, de vreo 23 de ani. Imi dau un vibe foarte bun. În sfârșit a fost o vara relaxanta si frumoasa! Oamenii aveau nevoie de asa ceva!", a mărturisit Anca Țurcașiu, în direct la Antena Stars.

 

Motivul divorțului de Cătălin Georgescu

 

Presa a speculat că motivul divorțului ar fi o relație extra-conjugală a fostului soț, însă artista nu a vorbit niciodată despre asta.

În urmă cu ceva timp, Anca Țurcașiu a fost invitată în emisiunea “Poezie şi delicateţuri”, găzduită Mircea Dinescu, la Prima TV,  unde a vorbit despre ruptura de fostul soț. 


 “Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărtirisit artista.


S-a reinventat după divorț
 

La 51 de ani, după un divorț dureros și o pauză îndelungată, Anca Țurcașiu și-a dat reset și a revenit în forță în peisajul muzical. Artista a lansat pe 18 martie 2021 o piesă intitulată "Vreau să dau reset!" în care vorbește despre greutățile prin care a trecut. 

În clip, artista apare alături de un bărbat care o plimbă cu avionul, prin care vrea să sugereze că nu exclude posibilitatea unei noi iubiri în viața ei. 

„Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

 

Care este, de fapt, mesajul piesei


„Din fericire, astă-vară am putut să cânt din nou, vreme de trei luni, la mare, iar recent am lansat şi o melodie nouă, cu un videoclip evocator. Melodia aceasta, „Vreau să dau reset!”, a apărut la îndemnul lui Ovi Jacobsen, cu care am colaborat vara trecută în cadrul programului artistic de la „Phoenicia Hotels”, iar versurile mi le-a scris Loredana Căvăşdan, o fată tânără şi talentată, căreia i-am explicat cam ce aş vrea să spună acest cântec: povestea unei femei puternice, care deşi iese dintr-o relaţie de iubire, după mulţi ani, merge mai departe, cu fruntea sus şi cu încredere în ea însăşi şi în viitorul ei.


Mi-am dorit să le transmit un mesaj motivaţional femeilor care o iau de la capăt şi sunt fericită că mesajul meu a fost perceput ca atare. Pe YouTube s-au adunat deja o mulțime de comentarii care îmi confirmă că mi-am atins scopul: acela de a le oferi oamenilor şi, în special, femeilor, un cântec-poveste, care să le îmbărbăteze, să le spună că se poate merge mai departe, indiferent ce s-a întâmplat în viaţa lor(…).


În general, în perioada asta din urmă, am citit foarte mult şi am lucrat foarte mult cu mentalul şi cu emoţionalul meu, astfel încât să-mi conserv echilibrul interior şi să reuşesc să fiu „Eu. Azi. Aici. Acum”. Am învăţat că „Aş vrea să…” ori „Sper că…” nu au valoare. Important este să mă văd „în plină acțiune”, să vizualizez ceea ce îmi doresc pentru mine şi astfel ceea ce îmi doresc se va împlini.


Am dat foc la tot ce-a fost urât şi dureros în trecut, am păstrat doar mo­mentele senine, care-mi dau putere, iar viitorul mi-l creez, cu voia lui Dumnezeu, prin prezent. În fiecare dimineaţă, eu mă trezesc cu gândul că în corpul, în mintea şi în sufletul meu e senin şi pace, că sunt eu cu mine şi cu Dumnezeu şi că am puterea să ofer iubire împrejurul meu. Iar dacă uneori se mai întâmplă ca primul gând al dimineţii să fie altul, mai apăsat sau mai tulbure, îl alung imediat”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru Formula AS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel