Anca Țurcașiu, o nouă viață după DIVORȚ. Cum s-a reinventat artista, la 51 de ani: Niciodată nu este prea târziu

Data publicării:
Anca Țurcașiu, captură foto PRO TV
Descriere foto: Anca Țurcașiu, captură foto PRO TV

Anca Țurcașiu a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei după divorț.

În urmă cu doi ani, Anca Țurcașiu încheia căsnicia cu medicul Cătălin Georgescu. După doi ani de mariaj, cei doi au luat-o pe drumuri separate. 

„Niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt, să-ţi găseşti fericirea, să faci doar ceea ce-ţi face plăcere şi să te înconjori de oameni care să te inspire.
M-am reinventat de multe ori, căci viaţa este plină de tot felul de surprize. Deşi este un proces greu, anevoios, rezultatul merită fiecare moment de efort.
Da, se poate la orice vârstă. Primul pas este să crezi că poți oricând să alegi o nouă conjunctură, să treci peste obstacole și să iți schimbi stilul de viață”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.


Anca Țurcașiu a fost invitată în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, unde a vorbit despre transformarea prin care a trecut după divorț. La 51 de ani, vedeta s-a reinventat. 


„Vârsta asta pare așa de impresionantă și totuși, tu, atunci când o ai, simți că parcă ai aripi, că nu reflectă exact numărul acela. Nu am avut nicio problemă când i-am împlinit și mai mult decât atât, pot să spun că viața mea s-a transformat radical după 50 de ani și am pornit de la capăt cu alte două meserii la care nu m-aș fi gândit niciodată, dacă nu venea perioada aceasta de pandemie, dacă nu s-ar fi oprit spectacolele. Am mai spus-o, să te trezești și să stai pe o canapea, să nu faci nimic, în condițiile în care până alaltăieri trebuia să te clonezi ca să poți face față tuturor provocărilor. A fost o perioadă foarte grea, însă eu sunt o persoană foarte determinată și foarte activă, inventivă”, a declarat Anca Țurcașiu în emisiunea de la PRO TV.


Anca Țurcașiu: Eu mă gândesc tot timpul că viața este atât de scurtă și că trebuie să-mi fac din fiecare zi o bucurie. 

„Nu prea mă gândeam la viața mea, înainte. Acum, conștientizez fiecare zi și o contorizez la final, ca fiind una foarte frumoasă. Pentru că nimeni nu poate să te ajute, decât tu. Bine, am primit foarte mult ajutor și sfaturi pentru noile mele proiecte, dar dacă nu vine din tine credința că poți să faci orice, la orice vârstă, nu ai cum să reușești. (...) Te deprimă în primă fază, pentru că îți dai seama că te naști singur și mori singur. Sunt niște lecții de viață pe care le-am primit. Atunci când am crezut că sunt singură, de fapt, am primit de unde poate nici nu m-aș fi așteptat, un asemenea ajutor și o asemenea iubire și prietenie. A fost uimitor. Exact atunci când credeam că e mai greu”, a mai spus artista. 

Schimbi locul, schimbi norocul

„O schimbare din aceasta radicală de viață te pocnește în moalele capului. Nu te aștepți, sub nicio formă. Dintr-o dată, cazi cu capul în jus și nu-ți vine să crezi ce ți se întâmplă. Te întrebi - De ce mie, de ce eu? După care, ușor, ușor, timpul este cel mai bun medicament”, mai spune ea. 

Are două meserii noi

Vedeta este acum profesor de „arta conversației și ținută în societate” și se implică în modă. 


„Am reușit să găsesc niște soluții de reinventare. Astăzi am două profesii noi.
Am un an și jumătate de când le pracctic: aceea de profesor. Am deschis o școală de Arta conversației și ținută în societate”, a explicat artista.

 

Cum se menține în formă

Anca Țurcașiu este vegetarian de peste 20 de ani și face sport aproape zilnic. Ea spune că nu este deloc ușor, însă 

„Muncesc enorm pentru asta. Nu sunt așa de la natură. O oră și jumătate merg la sală, în fiecare zi. Fac fitness. Eu am în permanență febră musculară. Mă simt excelent. (...) În turneu îmi întind o plapumă pe jos, în cameră. Fac 10 minute brațe, 10 minute abdomen și 10 minute picioare. Este puțin dusă spre o obsesie. (...) Eu mă văd la 70 de ani slabă, bronzată, alergând pe plajă. Nu mai am frici. Mai am una, dar e un secret al meu. În general, nu mai mi-e frică de nimic în viața asta.”, a mai spus actrița.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel