Anca Țurcașiu, despre viața după divorț. Vedeta a lansat un videoclip și vrea să revină în lumina reflectoarelor

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Turcasiu, Foto: Instagram
Descriere foto: Anca Turcasiu, Foto: Instagram

Anca Țurcașiu le-a făcut fanilor o surpriză de proporții. Vedeta vrea să revină pe scena muzicală și este gata să lase în urmă trecutul dureros. 

Frumoasa Anca Țurcașiu a trecut prin momente extrem de dificile după divorțul de medicul Cristian Georgescu. Cei doi au fost căsătoriți 22 de ani, iar despărțirea a fost foarte grea pentru artistă. La aproape un an de la divorț, Anca și-a dat seama că își dorește să se reinventeze și să trăiască viața la maxim. 


I-a fost tare dor de lumea muzicii, așa că a decis să revină în forță. Vedeta a lansat o piesă nouă și un videoclip, în care vorbește despre cum și-a revenit după divorț și cum își ia viața de la capăt, la 50 de ani. Chiar dacă a împlinit vârsta de 50 de ani,Anca Țurcașiu se bucură de o frumusețe aparte și de un corp de invidiat. Artista spune că face mult sport și este atentă la alimentație. 


„E primul videoclip după 20 de ani. M-am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi-era dor de muzica. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață trebuie să mergi mai departe”, a spus Anca Țurcașiu la Neatza cu Răzvan și Dani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel