Anca Țurcașiu, despre divorț și persoanele care i-au fost alături: „El e cel pentru care respir...”

Data publicării:
Anca Țurcașiu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anca Țurcașiu, sursa foto Instagram

Chiar dacă este o femeie puternică, Anca Țurcașiu a suferit enorm de mult după divorț. Cine i-a fost sprijin vedetei?

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă se bucură de o frumusețe aparte și de o carieră de succes, vedeta nu a avut același noroc și pe plan amoros. Artista a fost căsătorită 22 de ani, iar despărțirea a a venit ca un trăsnet pentru artistă. La aproape un an de la divorț, Anca s-a decis să vorbească deschis despre acest subiect extrem de delicat. 


”Cred că Dumnezeu, cred că credința, iubirea, iubirea oamenilor, a familiei, a copilului meu. Radu e cel mai important om de pe pământ pentru mine, el e cel pentru care respir și pentru care sunt aici”, a spus Anca Țurcașiu la Antena Stars.


Anca Țurcașiu a decis să revină în lumina reflectoarelor și să ia viața de la capăt. Vedeta vrea să se relanseze în muzică și sa se bucure de succesul de altădată.  Vedeta a lansat o piesă nouă și un videoclip, în care vorbește despre cum și-a revenit după divorț și cum își ia viața de la capăt, la 50 de ani. 


”E foarte important să ai pe cineva, să știi că e tot timpul acolo. E greu să găsești o persoană, două sau trei pe care să te bazezi așa necondiționat”, a mai spus Anca Țurcașiu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel