Anca Țurcașiu, apariție SPECTACULOASĂ! În ce ipostază s-a fotografiat vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Anca Țurcașiu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Țurcașiu, instagram

Anca Țurcașiu și-a surprins fanii printr-o apariție spectaculoasă.

Anca Țurcașiu a postat pe instagram o poză, prin care și-a dezvăluit silueta perfectă. Vedeta a ales să îmbrace o rochie mulată, care îi vine perfect pe corpul bine lucrat. Decolteul adânc i-au scos în evidență formele actriței, iar culoarea deosebită și strălucitoare au făcut-o să arate ca o adevărată vedetă pe covorul roșu.

,,O încântare! Revederea cu oameni dragi. Colegi de-o viață..., împreună pe scena Sălii Palatului, primind atât de multă iubire din partea oamenilor! Mulțumesc! Sanda Ladoși, Annes, Mirabela, Stela Enache, Temișan, Iordachioaie, Marina Voica, Carmen Rădulescu, Gabi Dorobanțu, Silvia, Nico,.....câtă bucurie!", a scris Anca Țurcașiu pe Instagram. 

Nici reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: "Deosebită Anca", "Ai strălucit și la propriu, și la figurat. Felicitări!", "Ce frumoasă ești!", "O superbă doamnă!", "Minunată, frumoasă și elegantă lady", au fost doar câteva dintre comentariile care s-au strâns la postarea Ancăi Țurcașiu.

Ce sfat i-a dat Anca Țurcașiu fiului ei?

Anca Țurcașiu are un băiat în vârstă de 23 de ani, pe Radu, iar relația dintre cei doi este una foarte apropiată. Vedeta a mărturisit într-o emisiune difuzată pe Antena Stars și care este sfatul pe care ea i l-a dat fiului ei.

„Copilul meu este născut pe 1 martie și el este mărțișorul meu. Întotdeauna am fost preocupată să fac cadouri oamenilor dragi, așa speciale, de suflet. Primesc multe flori mereu. Sunt răsfățată cu multe flori. Nu îmi aduc aminte ce sfaturi mi-au dat părinții mei, dar pot să spun ce sfat i-am dat eu fiului meu. Să facă o meserie în care să nu aibă șefi vreodată. Să își găsească o meserie în care să fie propriul său șef”, a declarat Anca Țurcașiu.


Cum se menține în formă vedeta

Anca Țurcașiu este vegetariană de peste 20 de ani și face sport aproape zilnic. Ea spune că nu este deloc ușor, însă.

„Muncesc enorm pentru asta. Nu sunt așa de la natură. O oră și jumătate merg la sală, în fiecare zi. Fac fitness. Eu am în permanență febră musculară. Mă simt excelent. (...) În turneu îmi întind o plapumă pe jos, în cameră. Fac 10 minute brațe, 10 minute abdomen și 10 minute picioare. Este puțin dusă spre o obsesie. (...) Eu mă văd la 70 de ani slabă, bronzată, alergând pe plajă. Nu mai am frici. Mai am una, dar e un secret al meu. În general, nu mai mi-e frică de nimic în viața asta.”, a spus actrița acum ceva timp în emisiunea "Vorbește lumea", de pe Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel