Anca Țurcașiu, apariție de senzație, la 6 luni de la divorț. Cum arată actrița de 50 de ani în costum de baie

Data actualizării: | Data publicării:

Are 50 de ani dar nu ai spune că are o zi peste 20 de ani. Frumoasa actriță și-a dezgolit silueta perfectă pe plajele din Republica Dominicană. 

La 6 luni de la divorțul de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu arată cât de frumoasă este viața de femeie singură. Vedeta a plecat într-o vacanță exotică, în Republica Dominicană, de unde le-a trimis fanilor fotografii incendiare.

Într-un costum de baie minuscul, vedeta pare că a descoperit rețeta fericirii, dar și elixirul tinereții.

A împlinit 50 de ani în urmă cu câteva luni, dar poate fi confundată cu ușurință cu o adolescentă.


De 20 de ani nu mai consumă carne


Pe lângă sport și gene extrem de bune, Anca Țurcașiu spune că modul în care arată se datorează și alimentației. Vedeta este  ovo-lacto-vegetariană de 20 de ani. 

 

 

Și-au spus adio după 22 de ani de căsnicie

În urmă cu șase luni, actrița a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că divorțează de Cristian Georgescu și a specificat că își dorește să îi fie respectată intimitatea. 

“Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet-pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului”, scria Anca în urmă cu trei luni.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel