Anca Țurcașiu, adevărul despre operațiile estetice: „Sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr”

Data publicării:

Anca Țurcașiu le închide gura internăuților care au acuzat-o că a apelat la operații estetice.

În vârstă de 51 de ani, Anca Țurcașiu arată incredibil și se simte incredibil. După divorțul de Cătălin Georgescu, artista pare că a înflorit. S-a reinventat, și-a schimbat look-ul și s-a concentrat mai mult pe carieră. Noua imagine a artistei a creat controverse și mulți s-au întrebat și chiar au întrebat-o dacă nu cumva a apelat la operații estetice pentru a arăta așa bine. Sătulă de astfel de întrebări, cântăreața a făcut lumină în acest aspect. 

 

„Am impresia că, la noi, au luat amploare operaţiile estetice – mă refer la feţele anumitor persoane care încep să semene una cu alta, aproape că nu mai ştii cine a fost cine înainte. Dar nu mă interesează, fiecare e liber să facă ce vrea cu chipul său. Chiar dacă şi eu am fost acuzată de către oamenii care scriu mesaje pe reţelele de socializare că mi-am făcut ceva, da, sunt foarte schimbată, sunt alt om, într-adevăr. Sunt mai slabă, sunt mai zâmbitoare, sunt cu părul total diferit, drept şi cu o culoare un pic schimbată. Dar îi invit să pună una lângă alta fotografiile mele de la 20, 30, 40 şi 50 de ani şi să vadă că sunt absolut aceeaşi persoană. Nu mă apuc să răspund pe nicio reţea de socializare la niciun comentariu, pentru că ar naşte nişte discuţii interminabile şi nu stau să dau socoteală nimănui”, a declarat Anca Țurcașiu pentru clickpentrufemei.ro.

A divorțat după 22 de ani de căsnicie


În urmă cu un an, Anca Țurcașiu anunța, scurt și discret, că mariajul ei a ajuns la final. Artista sublinia la acea vreme că nu dorește să intre în detalii și că motivele rupturii le vor ține pentru ei. 

Anca Țurcașiu și medicul Cătălin Georgescu au format un cuplu timp de 22 de ani. Presa a speculat că motivul divorțului ar fi o relație extra-conjugală a fostului soț, însă artista nu a vorbit niciodată despre asta.


Invitată în emisiunea “Poezie şi delicateţuri”, găzduită Mircea Dinescu, la Prima TV, Anca Țurcașiu a vorbit despre ruptura de fostul soț. 

 

 “Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărtirisit artista.


S-a reinventat după divorț
 

La 51 de ani, după un divorț dureros și o pauză îndelungată, Anca Țurcașiu și-a dat reset și a revenit în forță în peisajul muzical. Artista a lansat pe 18 martie 2021 o piesă intitulată "Vreau să dau reset!" în care vorbește despre greutățile prin care a trecut. 

În clip, artista apare alături de un bărbat care o plimbă cu avionul, prin care vrea să sugereze că nu exclude posibilitatea unei noi iubiri în viața ei. 

„Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, sunt câteva dintre versurile melodiei.


Artista este vegetarian de 30 de ani și spune că în prima parte a vieții ei a consumat carne pentru că era condiționată de familie. 

”M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute”, a mai spus cântăreaţa, la Prima TV.

Artista nu mai consumă nici lactate, din cauza unor probleme de sănătate. 

”Am avut o inflamaţie articulară. Mi-am revenit eliminând lactatele”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.


Cine este Anca Țurcașiu

 

Anca s-a născut la 8 mai 1970, la Bucureşti. A avut aptitudini artistice din copilărie, prima sa apariţie publică fiind la doar 14 ani, în filmul "De dragul tău, Anca" (1984), unde a interpretat rolul Camelia.

A fost pasionată de sport - a făcut atletism, dar şi de chimie. Însă mai presus de aceste pasiuni, şi-a dorit să fie actriţă. Cea care a încurajat-o să facă şi muzică a fost mama ei. Aşa că s-a înscris la Şcoala Populară de Artă, locul de unde a fost propulsată spre festivaluri muzicale.

Debutul în muzică a fost la Festivalul "Trofeul Tinereţii" de la Amara, în 1986, când a câştigat premiul I. În acelaşi an, a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a cântat melodiile "Baladă pentru dragostea mea" de Laurenţiu Profeta şi "Anotimp fermecat" de Dan Dimitriu şi unde a primit o menţiune, potrivit Agerpres.

Un an mai târziu, în 1987, a primit, tot la Festivalul de la Mamaia, Premiul Teatrului "Fantasio" pentru interpretarea pieselor "Visez o primăvară" de Jolt Kerestely şi "Cere-mi luna de pe cer" de Ion Cristinoiu. În 1988, a lansat pe scena aceluiaşi festival melodia "O simplă întâmplare" de Romeo Vanica.

După debutul muzical a fost remarcată de producătorii de emisiuni din televiziune şi a început să apară în emisiuni de divertisment. Tot atunci a început să plece în turnee prin ţară, alături de alţi artişti.

În 1990 a jucat în filmul "Miss Litoral", în regia lui Mircea Mureşan, interpretând rolul Tina. Au urmat numeroase apariţii în scenete şi musicaluri de televiziune, în spectacolele de revistă ale Teatrului "Constantin Tănase".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel