Anca Țurcașiu a apărut în cârje la televizor. Ce s-a întâmplat cu actrița: "Nu am vrut să mă victimizez"

Anca Turcașiu, foto Instagram
Descriere foto: Anca Turcașiu, foto Instagram

Anca Țurcașiu a îngrijorat pe toată lumea după ce și-a făcut apariția în cârje, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Anca Țurcașiu a avut parte de un moment nefericit. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, artista și-a făcut apariția în cârje. Moderatorul emisiunii a ajutat-o pe aceasta să ajungă cu grijă pe canapea. Ulterior, actrița a povestit că s-a ajuns aici din cauza unui mic accident pe care l-a avut chiar în propria locuință.

Mai exact, Anca Țurcașiu a alunecat și a căzut pe gresia lucioasă din apartament, rupându-și rotula. Actrița este nevoită să poarte orteză în următoarea perioadă.

„Am cazut, intr-o zi, pe gresie in genunchi. Acum sunt foarte bine. La mare eram. Intr-o seara am plecat si am cazut. Eu de fel sunt destul de impiedicata, am atras asta. M-am gandit toata vara sa nu alunec pe gresie, ca era lucioasa. Mi-am rupt rotula. Mi-am tinut toate spectacolele cu orteza, am instalat fotoliu pe scena., a pivestit Anca Țurcașiu.

 

Cu toate astea, Anca Țurcașiu a mărturisit că nu poate să stea departe de scenă, astfel că și-a onorat toate spectacolele,  performând cu orteza, bucurându-se de faptul că românii continuă să meargă la teatru chiar și în contextul pandemic.

 

„La teatru, am adaptat-o si pe Dolores, personajul meu din piesa „Rude cu nevasta-mea”, am facut-o schiopa. Am zis asta e, s-a intamplat. Am avut mult ajutor de la prieteni, de la Radu, băiatul meu. Mi-am tinut spectacolele in fiecare seara. Am avut mult timp sa citesc, sa ma uit la filme, m-am odihnit.

Nu am scos gresia, dar acum suflu si in iaurt, stii cum e. Durerea e inevitabila, suferinta e optionala. Nu am vrut sa ma victimizez, am mers mai departe. Pana in decembrie o sa pot sa dansez si o sa fiu in mare forma.

Lumea vine la teatru si in contextul actual, pentru ca au nevoie sa se simta bine. Ma bucur ca nu ne-au inchis de tot.”, a declarat frumoasa actriță Anca Țurcașiu la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 oct 2021, 17:31 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience