Anca Serea și fiica ei, Sarah, în vârstă de 14 ani s-au tatuat. Ce eveniment au sărbătorit cele două /FOTO

Data publicării:

Anca Serea, gest emoționant pentru fiica ei de 14 ani. Cele două s-au tatuat împreună. 

Anca Serea este mama a 6 copii minunați. Chiar dacă viața ei se împarte între carieră și familie, aceasta este apropiată față de toți copiii și este prezentă mereu în viața lor. 


Este o femeie superbă și o mamă model care nu pierde niciun eveniment special din viața micuților ei. 


Sarah a împlinit 14 ani și a primit un cadou special din partea mamei ei. 


Anca Serea și fiica ei și-au făcut două tatuaje speciale. 


„Draga mea Sarah, îți mulțumesc pentru că m-ai ales să îți fiu mamă. Îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat sufletul tău frumos de atât de multe ori. Îți mulțumesc pentru bunătatea, delicatețea ta, dragostea față de animale, lecțiile pe care mi le-ai oferit timp de 14 ani. Ești un copil blând, înțelept, cu un suflet de aur, care merită tot ce este mai bun în viață, dar mai ales să își împlinească visurile.


Îți sunt recunoscătoare și pentru micile nebunii pe care am ajuns să le facem împreună, începând de la animăluțele care au ajuns să poposească la noi în casă și până la mica surpriză apărută cu ocazia aniversării tale, tatuajul cu o semnificație aparte pentru noi două. Îți doresc să rămâi mereu cu sufletul pur și cu inima deschisă și să ai numai zâmbete pe buze. La mulți ani, Sarah! Te iubim”, a scris Anca Serea pe Instagram. 

 

 


Anca Serea își dorește să devină mamă din nou 


„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.


Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit vedeta, în emisiunea „La Măruță”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel