Anca Serea și Adi Sînă, declarații emoționante de dragoste, după 10 ani de relație: „Știu că iubirea este aici, în brațele mele”

Data publicării:

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Pe 14 februarie, cei doi au aniversat 10 de ani de iubire, moment pe care l-au marcat printr-o serie de declarații emoționante. 

Anca Serea și Adi Sînă se iubesc de 10 ani. Avum 6 ani și-au oficializat relația, iar ieri, de Valentine s day, cu ocazia aniversării unui deceniu de relație, cei doi și-au reîmprospătat jurămintele de dragoste. 


„De 10 ani trăim iubirea împreună. Cu orice zâmbet, știu că iubirea este aici, în brațele mele. Nu cred că este o întâmplare. Tot ce simți, mai ales când iubești, nu este niciodată o întâmplare”, a scris Adi Sână pe  Instagram.

 

La rândul ei, Anca Serea i-a transmis soțului cî îl iubește la fel de mult și că adoră cum acesta îi cântă iubirea.

„În 10 ani am trăit multă iubire. A fost și este intens. Ador să aud cum cânți iubirea. De 10 ani adorm și mă trezesc cu aceeași piesă de iubire, aceeași voce”, i-a transmis  Anca Serea soțului său.

După ce și-au făcut declarațiile de dragoste, cei doi și-au continuat ziua în răsfăț. Au mers la SPA, au mers la restaurant, iar Adi Sînă și-a copleșit soția cu buchete de flori și ciocolată. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)


Familia Sînă-Serea este una dintre cele mai admirate din showbiz. Cei doi cresc împreună 6 copii, 4 ai cuplului și 2 din prima căsătorie a prezentatoarei TV. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel