Anca Serea și Adi Sînă, declarații emoționante de dragoste, după 10 ani de relație: „Știu că iubirea este aici, în brațele mele”

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Pe 14 februarie, cei doi au aniversat 10 de ani de iubire, moment pe care l-au marcat printr-o serie de declarații emoționante. 

Anca Serea și Adi Sînă se iubesc de 10 ani. Avum 6 ani și-au oficializat relația, iar ieri, de Valentine s day, cu ocazia aniversării unui deceniu de relație, cei doi și-au reîmprospătat jurămintele de dragoste. 


„De 10 ani trăim iubirea împreună. Cu orice zâmbet, știu că iubirea este aici, în brațele mele. Nu cred că este o întâmplare. Tot ce simți, mai ales când iubești, nu este niciodată o întâmplare”, a scris Adi Sână pe  Instagram.

 

La rândul ei, Anca Serea i-a transmis soțului cî îl iubește la fel de mult și că adoră cum acesta îi cântă iubirea.

„În 10 ani am trăit multă iubire. A fost și este intens. Ador să aud cum cânți iubirea. De 10 ani adorm și mă trezesc cu aceeași piesă de iubire, aceeași voce”, i-a transmis  Anca Serea soțului său.

După ce și-au făcut declarațiile de dragoste, cei doi și-au continuat ziua în răsfăț. Au mers la SPA, au mers la restaurant, iar Adi Sînă și-a copleșit soția cu buchete de flori și ciocolată. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)


Familia Sînă-Serea este una dintre cele mai admirate din showbiz. Cei doi cresc împreună 6 copii, 4 ai cuplului și 2 din prima căsătorie a prezentatoarei TV. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 15 feb 2021, 11:04 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience